YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
 • Venom (2018)
 • The Predator (2018)
 • The Equalizer 2 (2018)
 • Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Mission: Impossible - Fallout (2018) leeftijd 12 eng geweld grof taalgebruik

0676

FILMTREND.NL Poster: Mission: Impossible - Fallout (2018)

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Première: 2 augustusi 2018
Distributeur: Paramount Pictures (via Universal)
Genre: Actie, Avontuur, Thriller
Duur: 147 min.
Regie: Christopher McQuarrie
Cast: Tom Cruise, Jeremy Renner, Henry Cavill, Alec Baldwin, Simon Pegg, Michelle Monaghan, Ving Rhames, Rebecca Ferguson, Wes Bentley, Angela Bassett, Kristoffer Joner, Sean Harris, Vanessa Kirby, Joey Ansah, Gordon Alexander, Caspar Phillipson, Frederick Schmidt, Ross O'Hennessey, Sian Brooke, David Mumeni, Alix Bénézech, Conny Sharp, Hiten Patel, Charlie Vincent, Lampros Kalfuntzos, Wolf Blitzer, Liang Yang, Liang Yang.


Trailer Official Site


Ethan Hunt en zijn team van de IMF moeten samenwerken met een groep oude bondgenoten, in een race tegen de klok, als een missie mis gaat.

FILMTREND.NL Poster: Mission: Impossible - Fallout (2018) Er klonk her en der lichte teleurstelling toen bekend werd dat de zesde Mission: Impossible geregisseerd zou worden door Christopher McQuarrie, die ook het voorgaande deel voor zijn rekening had genomen. Niet omdat dit een ondermaatse film was (in tegendeel, Rogue Nation wordt alom beschouwd als een van de betere delen), maar vooral omdat de filmreeks charme zou ontlenen uit het gegeven dat ieder deel door een andere regisseur wordt gemaakt. Daar is zeker iets voor te zeggen, maar we hoeven deze constante wisseling van de wacht niet noodzakelijkerwijs te beschouwen als een teken van kwaliteit. Het kan ook een symptoom van de constante zoektocht naar verbetering zijn. Een zoektocht die langzaam maar zeker zijn vruchten afwerpt.

 

FILMTREND.NL Poster: Mission: Impossible - Fallout (2018) Want laten we wel zijn, de eerste delen zijn lang niet zo geslaagd als de latere. Het inmiddels tweeëntwintigjarige origineel heeft de tand des tijds niet bijster goed doorstaan (zelfs de befaamde inbraakscène niet) en deel twee is na een saaie eerste helft hooguit genietbaar als guilty pleasure. Hoewel het logisch leek na de verbetering die het derde deel bracht de halfgeslaagde trilogie af te ronden, kwam er toch een vierde deel en dat bleek zowaar een flinke sprong voorwaarts. Het vijfde deel pakte daar netjes op door, wat de indruk wekte dat men eindelijk doorhad hoe deze films gemaakt moeten worden. Wie daar nog altijd niet van overtuigd is, mag zich vergapen aan Mission: Impossible - Fallout, dat als zesde deel zowaar het hoogtepunt in de reeks blijkt. Hoe vaak maak je dat mee?

Bron: Thierry Verhoeven - Filmtotaal
comments powered by Disqus