YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Monsters vs. Aliens leeftijd 6 geweld eng

0303

FILMTREND.NL Poster: Monsters vs. Aliens

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Jaar: 2009
Première: 1 april 2009
Distributeur: Universal Pictures International
Genre: Animatie, Science Fiction
Duur: 94 min.

Trailer Official Site


Sci-fi parodie in Ultimate 3D animatie waarin een groep monsters wordt gevraagd om de wereld te beschermen tegen buitenaardse robots

FILMTREND.NL Poster: Monsters vs. Aliens Een 'vs.' in een filmtitel kan veel dingen betekenen. Als er twee grote franchises mee aan elkaar gekoppeld worden zoals in het geval van Alien vs. Predator, hoef je geen hoogstaande cinematografische toeren te verwachten. In het geval van The People vs. Larry Flynt hebben we meteen door dat het een dramatisch rechtbankvehikel betreft. En als Godzilla in de titel opduikt, hebben we te maken met een man in een rubberen pak die een Japanse versie van Madurodam in de grond stampt. In het geval van Monsters vs. Aliens betreft het echter een klinkklare, goudeerlijke titel die zegt waar het op staat: We hebben monsters, we hebben aliens, dat wordt knokken geblazen!


FILMTREND.NL Poster: Monsters vs. Aliens Gelukkig is er nog veel meer te beleven in Monsters vs. Aliens dan een potje trivia spotten: de animatie an sich is niet alleen indrukwekkend vanuit een technisch standpunt, maar bovenal een genot om naar te kijken. Helaas kreeg deze recensent niet de 3D IMAX versie te zien, maar aangezien Monsters vs. Aliens specifiek gemaakt is om volledig tot zijn recht te komen in 3D en de reacties op deze versie zeer positief zijn, is het zeker aan te raden om de 3D versie met een bezoekje te vereren om de film in zijn volle glorie te bewonderen.
comments powered by Disqus