YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


The Taking of Pelham 1 2 3 (2009) leeftijd 16 grof grof taalgebruik

0311

FILMTREND.NL Poster: The Taking of Pelham 1 2 3 (2009)

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Jaar: 2009
Première: 20 augustus 2009
Distributeur: Sony Pictures Releasing
Genre: Actie, Thriller
Duur: 106 min.

Trailer Official Site


Evan komt terecht in de denkbeeldige wereld van zijn dochter, waar de oplossingen voor zijn carrièreproblemen voor het oprapen liggen

FILMTREND.NL Poster: The Taking of Pelham 1 2 3 (2009) Denzel Washington is Walter Garber, een toezichthouder bij de New Yorkse ondergrondse wiens leven op zijn kop wordt gezet door een brutale misdaad: de kaping van een metro. John Travolta is Ryder, het criminele brein achter de kaping en de leider van een zwaarbewapende, vierkoppige bende die de passagiers dreigt te vermoorden als er niet binnen één uur een enorme som losgeld wordt betaald. Terwijl de spanning tot ongekende hoogte stijgt, gebruikt Garber zijn grote kennis van het metronet om Ryder om de tuin te leiden en de gijzelaars te bevrijden. Maar één ding blijft voor Garber een raadsel: zelfs als de criminelen het geld krijgen, hoe kunnen ze dan in vredesnaam ontsnappen?


FILMTREND.NL Poster: The Taking of Pelham 1 2 3 (2009) Garber is een ambtenaar met wat vlekken op zijn staat van dienst. Hij is niet meer zo jong, heeft een buik en grijze haren, een sullige bril en een foute bling oorbel. Washington geeft hem vakkundig diepte en juist doordat hij niet van harte de held uithangt, is hij geloofwaardig. Travolta daarentegen gaat helemaal los als slechterik. De vadsige, getatoeëerde bad-ass look staat hem eigenlijk wel goed. Ryder is gewetenloos en heeft een feilloze bullshit-radar. Hij eist 10 miljoen dollar voor de gijzelaars en weigert met iemand anders dan Garber te praten. Maar waar denkt hij heen te kunnen als hij het losgeld krijgt?
comments powered by Disqus