YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Percy Jackson And The Lightning Thief leeftijd 12 eng geweld

0336

FILMTREND.NL Poster: Percy Jackson & The Lightning Thief

Facts & Figures

Land: Canada, Verenigde Staten
Taal: Engels, Frans
Jaar: 2010
Première: 11 februari 2010
Distributeur: 20th Century Fox
Genre: Fantasy, Komedie
Duur: 121 min.

Trailer Official Site


Fantasyfilm over een jongen die ontdekt dat hij afstamt van een Griekse god en op avontuur gaat om de strijd tussen de goden te stoppen

FILMTREND.NL Poster: Percy Jackson & The Lightning Thief Hoofdpersoon Percy (Logan Lerman) heeft het niet makkelijk. Hij lijdt aan dyslexie en ADHD en heeft het moeilijk op school. Bovendien heeft zijn moeder een relatie met een onuitstaanbare man. Maar Percy's leven staat op het punt nog gecompliceerder te worden als hij erachter komt dat hij de zoon van de god Poseidon is en derhalve zelf een halfgod. Om de situatie nog moeilijker te maken wordt Percy door oppergod Zeus (Sean Bean) ervan beschuldigd zijn bliksemschicht te hebben gestolen. Om zijn onschuld te bewijzen en een oorlog tussen de goden te voorkomen, begint Percy aan de gevaarlijke zoektocht naar de bliksemschicht. Uiteraard hoeft de held niet alleen op pad. Hij wordt bijgestaan door de Sater Grover (Brandon T. Jackson) en de halfgod Annabeth (Alexandra Daddario), de dochter van Pallas Athena.


FILMTREND.NL Poster: Percy Jackson & The Lightning Thief De zoektocht van Percy leidt hem langs vele mythische figuren en werelden. Zo heeft de hoofdpersoon een confrontatie met Medusa (Uma Thurman), gaat hij naar de onderwereld van Hades, vecht hij tegen mythische wezens en komt hij op de berg Olympus. Deze fantasierijke wereld is zeer vakkundig, ondersteund door goede visuele effecten, naar het grote scherm gebracht door regisseur Chris Columbus. Hij maakte eerder Harry Potter and the Philosopher's Stone en Harry Potter and The Chamber of Secrets en is dus ervaringsdeskundige in het genre.
comments powered by Disqus