YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides leeftijd 12 geweld

0416

FILMTREND.NL Poster: Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Jaar: 2011
Première: 18 mei 2011
Distributeur: Walt Disney Studios Motion Pictures
Genre: Avonturenfilm, Actie, Fantasy
Duur: 141 min.

Trailer Official Site


Kapitein Jack Sparrow wordt gedwongen de Fontein van de Jeugd te vinden, samen met de enige vrouw die echt aan hem gewaagd is en de gemene Blackbeard

FILMTREND.NL Poster: Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides De lol spatte ervan af in 2003 toen regisseur Gore Verbinski ons trakteerde op een avonturenfilm die zich feilloos kon meten met bijvoorbeeld Indiana Jones en Star Wars. De twee vervolgen, die direct achter elkaar opgenomen werden en respectievelijk drie en vier jaar later de bioscopen bestormden, waren nodeloos ingewikkeld en lang. De pret en onbevangenheid van het eerste deel waren de makers volkomen uit het oog verloren, waardoor Dead Man's Chest en At World's End slechts op een lauwe ontvangst mochten rekenen.


FILMTREND.NL Poster: Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides Dit heeft Disney er niet van weerhouden om een vierde deel en mogelijk nieuwe trilogie op te starten. De 'Pirates'-reeks is een enorme cashcow met een omzet van ruim twee miljard. Het publiek lijkt bovendien nog lang niet te zijn uitgekeken op Johnny Depp en zijn excentrieke vertolking van Sparrow. Depp mag naar verluidt maar liefst ruim 55 miljoen dollar in zijn spaarboekje bijschrijven voor een verse lading oogmake-up. On Stranger Tides, zoals dit vierde deel is gedoopt, betekent echter een rigoureuze omslag. Orlando Bloom en Keira Knightley hadden er geen trek meer in, waardoor alles op de schouders van Depp terecht kwam. Dit is een immense verantwoordelijkheid die de veelzijdige acteur maar met moeite weet te dragen.
comments powered by Disqus