YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Poeh's Lollifanten Film alle leeftijden

0039

FILMTREND.NL Poster: Poeh's Lollifanten Film

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal:Nederlands
Jaar: 2005
Première: 27 april 2005
Distributeur: Buena Vista International
Genre: Animatie
Duur: 68 min.

Trailer Official Site


Tekenfilm met Winnie de Poeh en zijn vriendjes, waarin kangoeroe Roe erachter komt dat de griezelige lollifant best aardig is

FILMTREND.NL Poster: Poeh's Lollifanten Film Winnie de Poeh en zijn vrienden worden wakker van een geluid dat alleen een gevaarlijke lollifant kan maken. Ze besluiten op expeditie te gaan om het beest voor eens en altijd de mond te snoeren. Omdat hij veel te jong is om mee te gaan, huilt de kleine kangoeroe Roe uit in het bos. Hij besluit dapper om alleen te gaan zoeken naar een lollifant en komt er nog eentje tegen ook. Roe leert dat het wezen helemaal niet gevaarlijk is en samen met zijn nieuwe vriend gaat hij erop uit om iedereen te overtuigen dat de lollifant gewoon anders is, en niet gevaarlijk.


FILMTREND.NL Poster: Poeh's Lollifanten Film Disney's 'Poeh's lollifanten film' is weer een nieuwe tekenfilm rond de speelgoedbeer Winnie de Poeh en zijn vriendjes. Na verhalen rond Teigetje en Knorretje, speelt dit keer de kleine Roe een hoofdrol. Alles draait om de lollifant, een olifantachtig wezen dat in de nachtmerries van Poeh altijd achter zijn honing aanzit. Zoals het een Disneyfilm betaamt, bevat het verhaal de wijze les dat we elkaar moeten accepteren, ondanks eventuele verschillen. Eigenlijk zou 'Poeh's lollifanten film' alleen op video uit komen, maar hij bleek toch ook een bioscooprelease waard en kwam op de vijfde plaats binnen in de Amerikaanse top tien.
comments powered by Disqus