YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Predators leeftijd 16 geweld eng groftaal gebruik

0356

FILMTREND.NL Poster: Machete

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Jaar: 2010
Première: 29 juli 2010
Distributeur: 20th Century Fox
Genre: Actie, Science Fiction
Duur: 107 min.

Trailer Official Site


Robert Rodriguez schreef en produceerde dit vervolg op de actiefilm Predator met onder meer Adrien Brody en Laurence Fishburne in de hoofdrollen

FILMTREND.NL Poster: Predators De teleurstellende Alien vs Predator-films die we de afgelopen jaren voorbij hebben zien komen leidden tot minstens twee bikkelharde conclusies. Het was allereerst geen goed plan om de twee buitenaardse killerrassen tegenover elkaar te zetten en hun franchises op deze manier met elkaar te vermengen. Bovendien zijn de Aliens stiekem gewoon veel cooler dan de Predators. Niet alleen waren de vier hoofdstukken Alien kwalitatief gezien beter dan de twee delen waarin de Predators solo mochten komen opdraven, het Alien-ontwerp is in tal van opzichten geslaagder dan en superieur aan dat van de Predator. De vergelijking tussen de twee hebben de meesterbreinen achter het tweetal AVP-delen zelf op zich afgeroepen.


FILMTREND.NL Poster: Predators Terwijl er door Ridley Scott hard wordt gebroed op misschien wel twee prequels voor de Alien-serie, is Robert Rodriguez er wat betreft de derde Predator er al wel uit. De maker van Sin City en Spy Kids bedacht halverwege de jaren '90 al een verhaaltje rondom een nieuwe buitenaardse monsterfilm, dat de geniale titel Predators mee heeft gekregen. Ruim vijftien jaar later heeft Rodriguez het dan eindelijk van de grond gekregen, maar gaf het regiestokje over aan de relatief onbekende Nimród Antal, wiens vorige producties Rodriguez wel konden bekoren. Rodriguez, die iedereen die het maar horen wil inpepert dat je Predators vooral niet als vervolg op de AVP-debacles moet zien, stelde zich beschikbaar als producent.
comments powered by Disqus