YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Race to Witch Mountain leeftijd 12 geweld eng

0302

FILMTREND.NL Poster: Race to Witch Mountain

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Jaar: 2009
Première: 16 juni 2009
Distributeur: Walt Disney Studios Motion Pictures
Genre: Avonturenfilm, Komedie
Duur: 96 min.

Trailer Official Site


Een UFO expert probeert samen met een taxichauffeur 2 kinderen met paranormale krachten te beschermen tegen een criminele organisatie

FILMTREND.NL Poster: Race to Witch Mountain Hou je vast voor de rit van je leven in de leuke, avontuurlijke actie-familiefilm van Disney — Race To Witch Mountain met Dwayne ‘The Rock’ Johnson. Jack Bruno (Johnson) is een taxichauffeur in Las Vegas die moeite heeft om op het rechte pad te blijven. Maar wanneer twee aliens vermomd als tieners plotseling in zijn taxi opduiken, raakt hij buitengewoon gemotiveerd. In een race tegen overheidsagenten, een alienjager en de klok, moet Jack de kinderen helpen hun verloren ruimteschip terug te krijgen. Ze moeten terug naar huis kunnen gaan om hun planeet en die van ons te redden. Adembenemende achtervolgingen, spannende momenten en special effects maken dit tot een avontuurlijke actiefilm waar het hele gezin van zal genieten.


FILMTREND.NL Poster: Race to Witch Mountain De film gaat over een broer en zus, Seth (Alexander Ludwig) en Sara (AnnaSophia Robb) van een andere planeet die naar de aarde zijn gekomen om iets te halen wat op hun planeet niet meer bestaat en wat gebruikt kan worden om hun planeet te redden. Hun ouders zijn wetenschappers en zijn tegen een invasie van de aarde door hun volk alleen is het leger van hun planeet hiervan niet overtuigd. Die verkiezen een invasie van de aarde boven de oplossing die de wetenschappers hadden aangedragen. Met een heuse UFO komen Sethde kinderen naar de aarde om te doen wat ze moeten doen, het vinden van een bepaalde apparaatje maar er gaat iets mis en de UFO crashed.
comments powered by Disqus