YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Red leeftijd 12 geweld groftaal gebruik

0359

FILMTREND.NL Poster: Red

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten, Canada
Taal: Engels
Jaar: 2010
Première: 14 oktober 2010
Distributeur: Entertainment One Benelux
Genre: Actie, Komedie
Duur: 111 min.

Trailer Official Site


Explosieve actiekomedie waarin een voormalig topteam van de CIA op de dodenlijst van hun oude werkgever staat omdat ze te veel geheimen kennen

FILMTREND.NL Poster: Red Gepensioneerd geheim agent Frank Moses (Bruce Willis) kruipt om 6 uur in de ochtend uit zijn bed, neemt een handjevol vitaminepillen en begint aan een kleine work-out in zijn kil ingerichte huis. Hoogtepunt van de dag is wanneer hij weer een excuus heeft gevonden om te bellen met zijn contactpersoon Sarah (Mary-Louise Parker) bij de afdeling pensioenen en met haar kan babbelen over zijn avocadoplant en de flutromannetjes die ze samen lezen. Nee, het leven na de CIA is allesbehalve spannend. Totdat er uit het niets zwaar bewapende gemaskerde mannen in zijn huis opduiken. Frank mag dan wel wat ouder zijn, voor het uit de weg ruimen van een getraind moordcommando draait hij nog steeds zijn hand niet om.


FILMTREND.NL Poster: Red Net als Sylvester Stallone & co. in The Expendables laat ook Bruce Willis hier met de nodige zelfspot zien dat hij nog niet in een bejaardenhuis thuishoort. Red is gebaseerd op de gelijknamige strip van Warren Ellis en Cully Hamner en de titel staat voor het label wat Frank van de CIA krijgt: Retired, Extremely Dangerous. Zonder ook maar een schrammetje, verlaat Frank zijn aan flarden geschoten huis. Hij gaat rechtstreeks naar Sarah, wetende dat ook zij nu in gevaar is. De twee hebben elkaar nog nooit eerder ontmoet en hij neemt haar tegen haar zin mee op sleeptouw - al moet Sarah bekennen dat het niet eens haar slechtste eerste date is. Frank snort de leden van zijn oude team weer op en met z'n allen proberen ze erachter te komen wie hen precies de dood in wil jagen en waarom.
comments powered by Disqus