YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Rio leeftijd 6 geweld

0395

FILMTREND.NL Poster: Rio

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Jaar: 2011
Première: 20 april 2011
Distributeur: Warner Bros
Genre: Animatie, Avonturenfilm, Familiefilm,
 Komedie
Duur: 96 min.

Trailer Official Site


Sci-fi spektakel waarin een mariniersbataljon onder leiding van Aaron Eckhart strijdt tegen een buitenaardse invasie in Los Angeles

FILMTREND.NL Poster: Rio Doordat elke grote filmstudio onderhand een professionele animatiestudio op poten heeft gezet, ontkom je niet meer aan vergelijkingen. Waar vroeger met name Disney/Pixar en DreamWorks elkaar op de hielen zaten, is de concurrentie tegenwoordig een stuk groter. Moordend is deze trouwens nog steeds niet te noemen. Wat betreft looks en technische hoogstandjes doen de studio's namelijk nog nauwelijks voor elkaar onder. Het onderscheid moet vooral komen van goed uitgewerkte figuurtjes, pakkende humor en slim in elkaar gedraaide verhaallijnen. Rio is het nieuwste project van de makers van de drie Ice Age-titels, een reeks die kwalitatief net zo hard achteruit holde als het smelten van de poolkappen. Rio lijkt een kleine revanche na de teleurstelling die Ice Age: Dawn of the Dinosaurs was.


FILMTREND.NL Poster: Rio Vijf vrienden delen samen een loft, waar ze in het geheim hun veroveringen mee naar toe kunnen nemen. Een seksnest, waar hun vrouwen natuurlijk niks van af mogen weten. De mannen hebben afspraken met elkaar gemaakt en als iedereen zich daaraan houdt blijven hun escapades voor de buitenwereld verborgen. Maar op een ochtend treffen ze het lijk van een blote jonge vrouw aan in bed. Geen van de heren beweert te weten wie ze is en hoe ze daar terecht is gekomen, maar zij zijn de enigen met een sleutel van het luxe appartement dus de dader moet zich onder hen bevinden.
comments powered by Disqus