YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Robots alle leeftijden

0046

FILMTREND.NL Poster: Robots

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Jaar: 2005
Première: 24 maart 2005
Distributeur: 20th Century Fox
Genre:Animatie
Duur: 91 min.

Trailer Official Site


Computeranimatiefilm van de makers van 'Ice Age', over de robot Rodney die naar de stad reist om de beste uitvinder ter wereld te ontmoeten

FILMTREND.NL Poster: Robots Toen hij nog een klein robotje was, keek Rodney Copperbottom (Ewan McGregor) altijd samen met zijn vader naar het programma van uitvinder Bigweld (Mel Brooks). Hij droomt ervan om groter te worden dan zijn vader, een afwasmachine. Op zijn achttiende verjaardag vertrekt hij dan ook naar Robot City om zijn idool te ontmoeten, maar dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan. Aangekomen in de grote stad blijkt Bigweld verdwenen te zijn en houdt de gemene Ratchet de touwtjes in handen. Gelukkig mag Rodney komen wonen bij zijn nieuwe vriend Fender (Robin Williams) en krijgt hij hulp van Cappy (Halle Berry), een werkneemster van Bigweld Industries. Zal het Rodney lukken om Bigweld terug te vinden en Robot City te redden?


FILMTREND.NL Poster: Robots Drie jaar na de succesvolle animatiekomedie 'Ice Age' komen Chris Wedge en co-regisseur Carlos Saldanha met 'Robots', die opnieuw volledig met de computer is gemaakt. De stemmen in de originele versie werden ingesproken door Ewan McGregor, Robin Williams, Greg Kinnear, Halle Berry en de legendarische regisseur Mel Brooks ('Blazing Saddles', 'Spaceballs'). Het script van 'Robots' werd geschreven door het duo Lowell Ganz en Babaloo Mandel, die al jarenlange ervaring hebben op het gebied van komedies. Zo schreven ze onder meer voor de serie 'Happy Days' en de scenario's 'Splash', 'City Slickers', 'A League of Their Own' en 'Edtv'.
comments powered by Disqus