YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Sahara (2005) leeftijd 12 geweld

0001

FILMTREND.NL Poster: Sahara (2005)

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten, Spanje, Duitsland
Taal: Engels
Jaar: 2005
Première: 14 juli 2005
Distributeur: Independent Films
Genre: Avonturenfilm
Duur: 123 min.

Trailer Official Site


Psychologische thriller met Christian Bale als een man die aan slapeloosheid lijdt en wiens leven langzaam verandert in een nachtmerrie

FILMTREND.NL Poster: Sahara (2005) Fabrieksarbeider Trevor Reznik (Christian Bale) lijdt aan slapeloosheid. Hij slaapt al een heel jaar niet of nauwelijks, waardoor hij sterk vermagerd is. 's Nachts zoekt hij troost bij de prostituee Stevie (Jennifer Jason Leigh). Wanneer hij door een ongeluk op het werk zijn baan verliest, krijgt Reznik het gevoel dat iets of iemand hem op de hielen zit. Rezniks angst en een serie hoogst ongewone gebeurtenissen veranderen zijn leven langzaam in een nachtmerrie. Maar waar eindigt de droom en begint de realiteit?


FILMTREND.NL Poster: Sahara (2005) 'The Machinist' is een thriller van Brad Anderson ('Session 9'). De film werd in Spanje opgenomen, maar is wel Engelstalig. De hoofdrol is voor Christian Bale, die onder meer te zien was in 'American Pyscho' maar na de zomer van 2005 vooral herkend zal worden als Bruce Wayne alias Batman uit 'Batman Begins'. Zijn tegenspeelsters zijn Jennifer Jason Leigh ('Single White Female') en Aitana Sánchez-Gijón ('Io non ho paura'). Voor zijn rol in 'The Machinist' moest Bale bijna 32 kilo afvallen. Zijn dieet bestond uit een blikje tonijn en een appel per dag. Bale wilde eerst nog meer gewicht verliezen, maar mocht dat niet omdat men bang was voor zijn gezondheid. Voor 'Batman Begins' moest Bale vervolgens weer aankomen.
comments powered by Disqus