YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Saw VII: The Final Chapter leeftijd 16 geweld eng groftaal gebruik

0373

FILMTREND.NL Poster: Saw VII: The Final Chapter

Facts & Figures

Land: Canada, Verenigde Staten
Taal: Engels
Jaar: 2011
Première: 6 januari 2011
Distributeur: Benelux Film Distributors
Genre: Actie, Thriller
Duur: 90 min.

Trailer Official Site


Dit keer komen de gruweldaden van Jigsaw in 3D op je af, wanneer een groep overlevenden in handen komt van een sinistere zelfhulpgoeroe

FILMTREND.NL Poster: Saw VII: The Final Chapter Saw 3D ook wel Saw VII 3D, Saw VII of Saw 3D: The Final Chapter genoemd is een Amerikaanse 3D horrorfilm die het zevende en laatste deel van de Saw-serie vormt. Saw V Regisseur David Hackl zou eigenlijk het zevende deel gaan regisseren maar lionsgate haalde 2 weken voor het begin van de opnames toch Kevin Greutert terug die eigenlijk Paranormal Activity 2 zou gaan regisseren. De opnames voor Saw 3D begonnen in februari en waren in afgerond in april 2010. Saw 3D stond gepland voor 22 oktober 2010 om uit te komen maar werd naar een week later verschoven om zo de concurrentie met Paranormal Activity 2 te vermijden.


FILMTREND.NL Poster: Saw VII: The Final Chapter In België en Nederland zal Saw 3D pas 23 december uitkomen, Sommige bioscopen hebben er voor gekozen om Saw 3D pas 6 janauri te draaien. Sommige bioscopen hadden echter een avant-premiére gepland voor Halloween In Amerika opende Saw 3D goed het eerste weekend, Ze kwamen op nummer 1 te staan en haalde na het 1e weekend al ruim 23 miljoen dollar op. Toch is er veel kritiek op deze film dat het acteren slecht is, de verhaallijn niet klopt en dat er slecht gefilmd is in 3D.
comments powered by Disqus