YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Scream 4 leeftijd 16 geweld eng grof taalgebruik

0413

FILMTREND.NL Poster: Scream 4

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Jaar: 2011
Première: 14 april 2011
Distributeur: Entertainment One Benelux
Genre: Horror, Thriller
Duur: 110 min.

Trailer Official Site


In dit vierde deel van de succesvolle horrorreeks is de Ghostface Killer teruggekeerd in het leven van Sidney Prescott en haar vrienden

FILMTREND.NL Poster: Scream 4 Bij de opening van Scream 4 - of als je hip wil zijn: Scre4m - heeft aanvankelijk nog de twijfel de overhand. Maar Craven heeft een dubbele verrassing in petto die weliswaar niet nagelbijtend spannend is, maar wel zijn gevoel voor humor en bijdetijdse instelling illustreert. Het doet je de zin in de bijna twee uur die nog volgt, alleen maar toenemen. Ook Craven is de stortvloed aan inspiratieloze prequels, sequels en vooral remakes niet ontgaan. De fictieve Stab-reeks die vanaf Scream 2 de ronde doet, is inmiddels aanbeland bij deeltje zeven. Het wachten is natuurlijk op het moment waarin de echte Ghostface-killer weer zijn mes trekt en de fameuze woorden "hello Sidney..." uitspreekt.


FILMTREND.NL Poster: Scream 4 Gelukkig hoeven we daar niet lang op te wachten. Craven en zijn vaste scenarist Kevin Williamson trekken een blik verse goedgebekte tieners open en stoomt ze in korte tijd klaar voor fileersessies die zich traditiegetrouw veelal aankondigen met een telefoontje. Hierbij springen Kirby Reed en Jill Roberts, het nichtje van Sidney, het meest in het oog. Maar ook alle overlevende oudgedienden zijn van de partij zodra de gemaskerde moordenaar weer van zich laat horen. De gehaaide reporter Gale Weathers (een strak gebotoxte Courteney Cox) is in het huwelijksbootje gestapt met de suffe politiesheriff Dewey. Prolongerend beroepsslachtoffer Sidney (Neve Campbell) gaat de boer op met haar autobiografie annex zelfhulpboek en speelt zich binnen no time in het vizier van een nieuwe snijmaniak.
comments powered by Disqus