YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Season of the Witch leeftijd 12 grof eng

0386

FILMTREND.NL Poster: Season of the Witch

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Jaar: 2011
Première: 10 februari 2011
Distributeur: A-Film Entertainment
Genre: Avonturenfilm, Drama, Fantasy, Thriller
Duur: 95 min.

Trailer Official Site


Actiefilm met Nicolas Cage waarin Middeleeuwse ridders een gevangen heks escorteren die ervan verdacht wordt de pest te verspreiden

FILMTREND.NL Poster: Season of the Witch Martin Lawrence keert terug als FBI-agent, Malcolm Turner, en zijn undercover dekmantel Big Momma! Deze keer heeft hij zware rugdekking: zijn puberale stiefzoon Trent. Malcolm is laaiend enthousiast als Trent wordt toegelaten tot een goede universiteit. Alleen heeft Trent andere ambities, waar zijn stiefvader het niet mee eens is. Hij wil een carrière beginnen als rapper. Trent bezoekt Malcolm om zijn toekomst te bespreken. Trent bevindt zich opeens midden in een ware crime scene een is per toeval getuige van een moord. Het bewijsmateriaal is verstopt op een kunstacademie voor meisjes. Verkleed als Big Momma en de forse scholiere Charmaine, gaan vader en zoon op zoek naar informatie die de moordenaar achter tralies kan doen verdwijnen.


FILMTREND.NL Poster: Season of the Witch Cage speelt hierin Behem, een kruisvaarder uit de veertiende eeuw, die samen met collega Felson (Ron Perlman) vecht in naam van zijn geloof. Wanneer ze echter ook de opdracht krijgen om vrouwen en kinderen om te brengen, hebben Behem en Felson er genoeg van. Ze gooien het bijltje erbij neer, verlaten de kruistocht en stuiten tijdens hun terugreis op dorpen waar de pest is uitgebroken. De lokale bevolking van een van deze gemeenschappen, geeft hiervoor de schuld aan een meisje, die schuldig is bevonden aan hekserij (Claire Foy). Aan Behem en Folson wordt gevraagd deze jonge vrouw mee te nemen naar een afgelegen klooster. De monniken die hier verblijven, kunnen met een ritueel de zwarte magie die in het meisje zit tegengaan, waardoor de pest (hopelijk) zal verdwijnen.
comments powered by Disqus