YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Shrek Forever After leeftijd 6 geweld eng

0368

FILMTREND.NL Poster: Shrek Forever After

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Jaar: 2010
Première: 7 juli 2010
Distributeur: Universal Pictures International
Genre: Animatie, Avonturenfilm, Komedie
Duur: 93 min.

Trailer Official Site


Shrek komt terecht in een akelige veranderde versie van Far Far Away, waar Ogers opgejaagd worden en hij en Fiona elkaar nooit ontmoet hebben

FILMTREND.NL Poster: Shrek Forever After Net als deel twee en deel drie begint dit allerlaatste hoofdstuk waar ieder gangbaar sprookje eindigt: een lang en gelukkig leven. Een lang leven in het vooruitzicht is echter lang niet altijd gelukkig, vooral als de dagelijkse sleur om de hoek komt kijken. Shrek is een huisvader geworden van drie koters die de hele dag door boeren - "better out than in" - en vrolijk hun luiers volschijten. Daarnaast zet Donkey iedere middag de boel op stelten, komt Puss in Boots het sprookje van Shrek en prinses Fiona vertellen aan iedereen die het maar horen wil, en is Shreks woning onderdeel geworden van een sightseeing tour waarbij de mensen uit de bus hangen om het eens zo gevaarlijke monster in het echt te kunnen zien.


FILMTREND.NL Poster: Shrek Forever After De dagelijkse drukte wordt Shrek te veel. Hij verlangt terug naar de tijd waarin iedereen in het sprookjesland Far Far Away nog bang voor hem was, toen hij nog in z'n eentje woonde in het moeras. Shrek zou zo graag weer eens kunnen doen en laten wat hij wil, al was het maar voor één dag. Welnu, die dag kan hij krijgen door een magisch contract af te sluiten met de kleine tovenaar Repelsteeltje. Shrek zet zijn handtekening, maar beseft niet dat hij hiermee zijn leven en de toekomst van heel Far Far Away op het spel heeft gezet. In een alternatieve wereld, waar Repelsteeltje de scepter zwaait, resten hem slechts 24 uur om alles weer te krijgen zoals het was.
comments powered by Disqus