YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Shutter Island leeftijd 16 geweld

0342

FILMTREND.NL Poster: Shutter Island

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Jaar: 2010
Première: 18 februari 2010
Distributeur: Universal Pictures International
Genre: Drama, Mysterie, Thriller
Duur: 148 min.

Trailer Official Site


In 1954 moet U.S. Marshall Teddy Daniels de verdwijning van een moordenares onderzoeken, zij houdt zich schuil ergens op Shutter Island

FILMTREND.NL Poster: Shutter Island Lange tijd had regisseur Martin Scorsese zijn muze gevonden in de vorm van acteur Robert De Niro. De samenwerking tussen de twee grootheden leverde klassiekers op als Taxi Driver, Raging Bull en Goodfellas. Hun laatste gezamenlijke project, Casino, dateert alweer van 1995. Inmiddels is het Leonardo DiCaprio die een vaste plaats in Scorsese's filmhart heeft verworven. Ze maakten samen het enigszins teleurstellende Gangs of New York, The Aviator en het Oscarwinnende The Departed. Nu komt het duo wederom bij elkaar voor hun vierde gezamenlijke productie: Shutter Island. Het levert een intrigerende thriller op die wellicht nu al als potentieel Oscarkanshebber kan worden bestempeld voor de uitreiking van volgend jaar.


FILMTREND.NL Poster: Shutter Island Shutter Island is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van auteur Dennis Lehane. De thriller is gesitueerd in 1954. U.S. Marshal Teddy Daniels (DiCaprio) en zijn nieuwe partner Chuck Aule (Mark Ruffalo) reizen af naar een afgelegen eiland waarop een psychiatrische inrichting staat, die geleid wordt door Dr. Crawley (Ben Kingsley). Daniels en zijn partner zijn opgeroepen om de ontsnapping van een moordenares te onderzoeken en haar op te sporen. Het lijkt er echter op dat bijna iedereen op het eiland wat te verbergen heeft en het onderzoek probeert tegen te werken. Gedurende zijn zoektocht ontdekt Teddy geheimen over het instituut, zijn leidinggevenden en over zichzelf. Hierin blijkt dat niets is wat het lijkt.
comments powered by Disqus