YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Sin City leeftijd 16 eng geweld grof taalgebruik

0022

FILMTREND.NL Poster: Sin City

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Jaar: 2005
Première: 2 juni 2005
Distributeur: RCV Entertainment
Genre: Actie, Film Noir, Misdaad, Thriller
Duur: 124 min.

Trailer Official Site


Bruce Willis en Mickey Rourke leiden een sterrencast in Robert Rodriguez' verfilming van Frank Millers strips over een duistere en gewelddadige stad

FILMTREND.NL Poster: Sin City In een duistere en gewelddadige metropool is de politie zo corrupt als de straten dodelijk zijn. De gespierde kolos Marv (Mickey Rourke) is een bijna onoverwinnelijke straatvechter, die op zoek gaat naar degene die de mooie Goldie in haar slaap heeft vermoord. De ex-fotograaf Dwight (Clive Owen) heeft per ongeluk een beruchte politie agent gedood en probeert dit uit alle macht te verbergen. En dan is er nog Hartigan (Bruce Willis), een rechercheur die op het punt staat met pensioen te gaan maar achter de tralies komt te zitten voor een misdaad die hij niet beging.


FILMTREND.NL Poster: Sin City Het was altijd een droom van regisseur Robert Rodriguez ('Desperado', 'Spy Kids') om de gewelddadige futuristische strips van Frank Miller te verfilmen. Met de uiterst gestileerde film-noir 'Sin City' wordt die droom werkelijkheid, en hoe! Miller en Rodriguez wisten een topcast samen te stellen met grote namen als Bruce Willis, Josh Hartnett, Mickey Rourke, Clive Owen, Benicio del Toro, Jessica Alba, Brittany Murphy, Nick Stahl, Elijah Wood en ga zo maar door. Ook onze eigen Rutger Hauer heeft een bijrol. Het verhaal is gebaseerd op Millers 'The Hard Good-Bye' (de eerste 'Sin City'), 'The Big Fat Kill' en 'That Yellow Bastard'.
comments powered by Disqus