YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
 • Venom (2018)
 • The Predator (2018)
 • The Equalizer 2 (2018)
 • Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Star Trek Beyond (2016) leeftijd 12 geweld eng

0650

FILMTREND.NL Poster: Star Trek Beyond (2016)

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Première: 21 juli 2016
Distributeur: Universal Pictures International
Genre: Actie, Avontuur, Sciencefiction
Duur: 122 min.
Regie: Justin Lin
Cast: Chris Pine, Zachary Quinto, Karl Urban, Zoe Saldana, Simon Pegg, John Cho, Anton Yelchin


Trailer Official Site


Tweede vervolg op de Star Trek-reboot, waarin de bemanning van de Enterprise te maken krijgt met een mysterieuze nieuwe vijand

FILMTREND.NL Poster: Star Trek Beyond (2016) Tijdens een pitstop op het enorme ruimtestation Yorktown krijgen ze een noodoproep vanuit de nebula, een nog onverkend stuk ruimte van waaruit geen directe communicatie met de Starfleet mogelijk is. Natuurlijk is er iets verdachts aan de oproep, maar de helden van de Enterprise kunnen de oproep niet negeren en gaan de val met ogen open tegemoet. Na een spectaculaire actiescène belanden ze in groepjes op een vreemde planeet. Ze moeten elkaar terugvinden, een manier bedenken om van de planeet af te komen en uiteraard de schurk uitschakelen die verantwoordelijk is voor hun situatie.

 

FILMTREND.NL Poster: Star Trek Beyond (2016) Een schurk die goed gespeeld wordt door Idris Elba, ook al is hij onherkenbaar onder een enorme laag make-up. Eigenlijk is het knap dat daar nog iets van zijn charisma doorheen schijnt. Andere leuke nieuwkomer is Sofia Boutella als Jaylah, een mysterieuze jonge alien die ook op de planeet is gestrand en de crew van de Enterprise helpt bij hun missie. Ondanks dat er allerlei levens en grote zaken op het spel staan, spat vooral het plezier af van deze derde nieuwe Star Trek-film. Daarbij is de dialoog af en toe wat te snel uitleggerig om alle technologie begrijpelijk voor de kijker te maken en is er nauwelijks sprake van de ontwikkeling van de personages die de eerdere films kenmerkte (waar in dit deel vooral op wordt voortgeborduurd).

Kaj van Zoelen - FilmTotaal
comments powered by Disqus