YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Suske & Wiske en de Texas Rakkers alle leeftijden

0308

FILMTREND.NL Poster: Suske & Wiske en de Texas Rakkers

Facts & Figures

Land: België
Taal: Nederlands, Vlaams, Engels
Jaar: 2009
Première: 23 juli 2009
Distributeur: RCV Entertainment
Genre: Animatie, Familiefilm
Duur: 85 min.

Trailer Official Site


Animatiefilm waarin Suske en Wiske het opnemen tegen de gemaskerde schurk Jim Parasijt die de wereld wil verkleinen met een magisch Indiaans poeder

FILMTREND.NL Poster: Suske & Wiske en de Texas Rakkers In de plaats Dark City, in het broeierige Texas in Zuid-Amerika, heeft de gemaskerde boef Jim Parasijt, die tevens een illegale whiskystokerij runt, het plan opgevat om de hele wereldbevolking te verkleinen met een magisch Indiaans verkleinpoeder. Zo kan hij zelf de grootste worden. De Texas Rangers onder leiding van Ranger Tom, die de orde moeten handhaven, zijn inmiddels in een hinderlaag gelokt. Verkleind door het magische poeder heeft Parasijt hen in lege whiskyflessen gestopt. Maar Ranger Tom is niet voor niets de leider. Hij slaagt erin zijn fles uit evenwicht te brengen en in een houten kist te laten tuimelen die voor Europa bestemd is.


FILMTREND.NL Poster: Suske & Wiske en de Texas Rakkers Een geweldig spannend avontuur volgt. Want met de beetje onhandige leiding en speurzin van Lambik, de slimheid van Suske en Wiske, de superkracht van Jerommeke, de nuchterheid van Tante Sidonia en niet te vergeten Wiske's pop Schanulleke en de pietere hond Thomas moet het lukken om de wereld te behoeden voor een ramp.
comments powered by Disqus