YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


The Adjustment Bureau leeftijd 9 eng

0411

FILMTREND.NL Poster: The Adjustment Bureau

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Jaar: 2011
Première: 24 maart 2011
Distributeur: Universal Pictures International
Genre: Romantiek, Science Fiction, Thriller
Duur: 106 min.

Trailer Official Site


Sciencefictionthriller met Matt Damon als een politicus wiens liefde voor een mooie balletdanseres door een mysterieuze instantie wordt tegengehouden

FILMTREND.NL Poster: The Adjustment Bureau Elke keer als God - of De Voorzitter zoals hij in The Adjustment Bureau genoemd wordt - de mensheid in het verleden zelf hun koers liet bepalen liep het uit op een totaal fiasco. Zo is een eerdere mislukte poging de boeken ingegaan als de Middeleeuwen. Toen hij in de twintigste eeuw opnieuw een stapje terugdeed en vervolgens zag wat mensen elkaar en de planeet aandeden, besloot hij de touwtjes maar weer in handen te nemen. Om ervoor te zorgen dat de zaken op aarde volgens een bepaald plan verlopen, wordt een correctiebureau ingezet. Mannen met hoedjes houden onze gangen nauwlettend in de gaten en mochten we van ons pad afwijken sturen ze ons met behulp van kleine correcties ongemerkt weer in de juiste richting.


FILMTREND.NL Poster: The Adjustment Bureau Dit vreemde, maar desalniettemin fascinerende uitgangspunt wordt door Nolfi verwerkt in het liefdesverhaal tussen politicus David Norris (Matt Damon) en danseres Elise (Emily Blunt). Ze zijn volgens het overkoepelende grote plan niet voor elkaar bestemd en dienen elkaar slechts één keer te ontmoeten. Maar David, die door een foutje van een correctieambtenaar achter het bestaan van het Bureau is gekomen, laat zich zijn kans op ware liefde niet zomaar ontnemen. Zijn vastberadenheid om Elise weer terug te zien zorgt ervoor dat het correctiebureau steeds meer middelen in moet zetten in hun poging David naar zijn lotsbestemming te leiden.
comments powered by Disqus