YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


The Big White leeftijd 12 eng grof taalgebruik

0045

FILMTREND.NL Poster: The Big White

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten, Canada, Nieuw-Zeeland
Taal: Engels
Jaar: 2005
Première: 27 oktober 2005
Distributeur: RCV Entertainment
Genre:Drama, Komedie
Duur: 100 min.

Trailer Official Site


Komedie met Robin Williams die de levensverzekering van zijn vermiste broer wil innen door met een in de schoot geworpen lijk op de proppen te komen

FILMTREND.NL Poster: The Big White Paul Barnes (Robin Williams) is een bijna failliete reisagent in Alaska. Hij zit tot aan zijn nek in de schulden - én in de sneeuw - en is tot overmaat van ramp getrouwd met een vrouw (Holly Hunter) die hem de huid vol scheldt vanwege haar Gilles de la Tourette-aandoening. In een poging zijn schuldeisers af te kunnen betalen, probeert Paul de levensverzekering van één miljoen dollar van zijn vermiste broer Raymond (Woody Harrelson) te innen. Als hem plotseling een willekeurig lijk in de schoot geworpen wordt, moet dit levenloze lichaam doorgaan voor Raymond. Zijn plan kent echter alleen maar tegenslagen: de verzekeringsinspecteur ruikt onraad én onverwachts staan de moordenaars van het waardevolle lijk op de stoep om verhaal te halen!


FILMTREND.NL Poster: The Big White Na een aantal serieuzere rollen in 'One Hour Photo' en 'Insomnia' is acteur Robin Williams terug in de komedie 'The Big White'. Het is de tweede speelfilm van de Engelse regisseur Mark Mylod, die debuteerde met 'Ali G Indahouse' en daarvoor afleveringen regisseerde uit tv-series als 'The Fast Show', 'Cold Feet' en 'The Royle Family'. In 'The Big White' spelen naast Williams ook Holly Hunter ('Thirteen'), Woody Harrelson ('Natural Born Killers'), Giovanni Ribisi ('Flight of the Phoenix'), Tim Blake Nelson ('O Brother, Where Art Thou?') en Alison Lohman ('Matchstick Men') mee.
comments powered by Disqus