YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


The Book Of Eli leeftijd 16 geweld groftaal gebruik

0343

FILMTREND.NL Poster: The Book Of Eli

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Jaar: 2010
Première: 4 maart 2010
Distributeur: Paradiso Entertainment
Genre: Actie, Avonturenfilm
Duur: 118 min.

Trailer Official Site


Post-apocalyptische film met Denzel Washington die alles doet om een heilig boek te beschermen, op de hielen gezeten door dictator Gary Oldman

FILMTREND.NL Poster: The Book Of Eli Hoe ziet het leven eruit nadat de aarde en/of de mensheid naar de vernieling zijn geholpen? De laatste tijd passeerden de nodige films de revue die een dergelijk postapocalyptisch wereldbeeld scheppen. Zo is in Daybreakers de mens bijna uitgeroeid door een virus en zorgt in 2012 een gigantische reeks van natuurrampen nagenoeg voor het einde der tijden. Deze tendens is voorlopig nog niet voorbij, want over een tijdje gaat ook het langverwachte The Road draaien waarin een vader en een zoon zich staande proberen te houden in een totaal verwoeste omgeving. Maar eerst is het nog de beurt aan Denzel Washington in de postapocalyptische thriller The Book of Eli.


FILMTREND.NL Poster: The Book Of Eli In The Book of Eli is de wereld na een grote verwoestende oorlog verworden tot een kaal, gevaarlijk en desolaat landschap, waarin alleen de sterkste overleven en bendes de omgeving terroriseren. Iedereen zoekt naar middelen om te overleven want alle primaire levensbehoeften zijn schaars geworden. Er is nauwelijks water en eten. Zaken als zeep, schoenen en handschoenen zijn nu waardevolle ruilobjecten. Temidden van al dit onheil zwerft Eli (Denzel Washington), gewapend met zijn zwaard en jachtgeweer, al jaren door Amerika.
comments powered by Disqus