YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


The Box leeftijd 12 eng groftaal gebruik

0326

FILMTREND.NL Poster: The Box

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Jaar: 2010
Première: 4 februari 2010
Distributeur: Benelux Film Distributors
Genre: Drama, Mysterie, Thriller
Duur: 115 min.

Trailer Official Site


Thriller met Cameron Diaz over een mysterieuze houten doos waarmee 1 miljoen dollar verdiend kan worden, mits er iemand sterft

FILMTREND.NL Poster: The Box Het verhaal draait om een koppel in geldnood (Cameron Diaz en James Marsden) dat uit handen van een vreemdeling (Frank Langella) een geheimzinnige doos ontvangt. Op de doos zit een knop. De vreemdeling legt hen uit dat ze, wanneer ze daarop drukken, een flinke hoeveelheid geld zullen krijgen. Daar staat echter tegenover dat iemand - een persoon die ze niet kennen - op datzelfde moment dat zij op de knop drukken, komt te overlijden. Omdat het korte verhaal niet voldoende was om er een complete film mee te vullen, heeft Kelly heel wat back story erbij moeten verzinnen. Waar komt de geheimzinnige doos bijvoorbeeld vandaan, wie is die mysterieuze man die hem bij het echtpaar komt bezorgen en waarom juist bij hen?


FILMTREND.NL Poster: The Box Aanvankelijk was het de bedoeling dat Eli Roth (bekend van de horrorreeks 'Hostel') de film zou regisseren en Kelly uitsluitend als scenarioschrijver bij het project betrokken zou zijn. De vraag is of Roth, die bekendstaat als iemand die zich uitleeft met afgehakte ledematen en andere bloederige scènes, wel geschikt is voor een film waarbij de narigheid niet zo uitbundig in beeld wordt gebracht maar zich vooral op een psychologisch niveau afspeelt. Wellicht is daarom uiteindelijk besloten om Kelly in te schuiven als regisseur.
comments powered by Disqus