YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


The Chronicles of Narnia: The Voyage of the
Dawn Treader leeftijd 6 geweld eng

0375

FILMTREND.NL Poster: The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader

Facts & Figures

Land: Groot-Brittannië
Taal: Engels
Jaar: 2010
Première: 9 december 2010
Distributeur: Warner Bros
Genre: Avonturenfilm, Familiefilm
Duur: 115 min.

Trailer Official Site


Derde deel van The Chronicles of Narnia waarin Lucy en Edmund terugkeren naar Narnia om samen met prins Caspian een zeereis te maken op een schip

FILMTREND.NL Poster: The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader Edmund en Lucy zijn teruggekeerd naar Engeland. Samen met hun neef Eustace worden ze in een magisch schilderij getrokken, waardoor ze terugkeren naar Narnia voor hun volgende fantastische avontuur. Eenmaal daar worden ze herenigd met koning Caspian aan boord van het machtige, koninklijke schip, The Dawn Treader, waar ze al gauw ontdekken dat ze in een gevaarlijke tijd zijn terecht zijn gekomen. Een onheilbrengende mist dreigt het magische land te overheersen en het is nu hun missie om Narnia tegen elke prijs hiertegen te beschermen.


FILMTREND.NL Poster: The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader Apted - regisseur van Gorillas in the Mist, The World is Not Enough en voormalig voorzitter van de Directors Guild of America - brengt de magie terug naar Narnia. Lucy en Edmund logeren bij hun neefje Eustace in Birmingham terwijl broer Peter en zus Susan hard werken aan hun toekomst. Lucy, Edmund en Eustace komen via een schilderij met daarop een prachtige drakenboot (The Dawn Treader) terug in Narnia. Daar ontmoeten ze koning Caspian die na alle strijd in de tweede film heeft gezorgd voor vrede in zijn koninkrijk. Maar het onheil is nooit ver weg. Een groene mist dreigt Narnia op te slokken en om die te stoppen moeten ze zeven zwaarden vinden die behoorden tot de Lords of Telmar. Om te slagen mogen ze niet zwichten voor de zeven zonden die de mist over hen laat neerkomen.
comments powered by Disqus