YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
 • Venom (2018)
 • The Predator (2018)
 • The Equalizer 2 (2018)
 • Mission: Impossible - Fallout (2018) )


The Equalizer 2 (2018) leeftijd 16 geweld

0677

FILMTREND.NL Poster: The Equalizer 2 (2018)

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Première: 16 augustus 2018
Distributeur: Sony Pictures Releasing (via Universal)
Genre: Actie, Thriller
Duur: 121 min.
Regie: Antoine Fuqua
Cast: Denzel Washington, Bill Pullman, Melissa Leo, Pedro Pascal, Ashton Sanders, Sakina Jaffrey, Orson Bean, Jonathan Scarfe, Jay Hieron, Tamara Hickey, Joseph Oliveira, Leah Procito, Lexie Roth, Mickey Gilmore, Abigail Marlowe, Donald Cerrone, Alin Halajian, Kayla Caulfield, Caroline Day, Annie Pisapia, Alexa Giuffre, Heidi Garrow, Rhys Olivia Cote, Kazy Tauginas, Garrett Golden, Ken Baltin, Adam Karst, Alican Barlas.


Trailer Official Site


Robert McCall neemt het recht in eigen handen en komt op keiharde wijze op voor mensen die het slachtoffer zijn van een misdrijf.

FILMTREND.NL Poster: The Equalizer 2 (2018) Vier jaar geleden werd ons in de televisieverfilming The Equalizer al duidelijk gemaakt dat de in de anonimiteit levende ex-CIA-agent Robert McCall niet zo goed tegen onrecht kan. Als een callgirl in de handen valt van een Russische maffiabende, besluit McCall met harde hand schoon schip te maken. Koel, beheerst, zonder fouten te maken, met extreem harde hand en met een groot gevoel voor rechtvaardigheid. Een soort van realistische superheld.

 

FILMTREND.NL Poster: The Equalizer 2 (2018) Het viel toen misschien nog niet zo op dat McCall eigenlijk een vreselijk moralist was. Naast de prostituée moest de ex-geheim agent ook nog een collega en zijn moeder helpen tegen de boeven, maar daar bleef het dan ook wel bij. Het zorgde ervoor dat The Equalizer weliswaar wat traag op gang kwam omdat het niet kon kiezen tussen verhaal en actie, maar tegelijkertijd heerlijk over de top amusement zonder al te veel pretentie bood.

Bron: Arjan Welles - Filmtotaal
comments powered by Disqus