YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


The Expendables leeftijd 16 geweld groftaal gebruik

0351

FILMTREND.NL Poster: The Expendables

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Jaar: 2010
Première: 19 augustus 2010
Distributeur: Benelux Film Distributors
Genre: Actie
Duur: 99 min.

Trailer Official Site


Actiefilm van Sylvester Stallone, met Jason Statham en Arnold Schwarzenegger over een team huurlingen die een dictatoriaal regime omver moeten werpen

FILMTREND.NL Poster: The Expendables Het mag de pret geenszins drukken. Stallone heeft zijn imposante telefoonlijstje met bevriende actiehelden afgestreept, onder wie Dolph Lundgren, Jet Li en Jason Statham. Een aantal had geen zin, zoals Jean-Claude van Damme of Steven Seagal, of had het te druk met ruziemaken met justitie, zoals Wesley Snipes. Arnold Schwarzenegger en Bruce Willis waren nog wel zo sportief om eventjes op te komen draven voor een enkele praatscène. Op de vraag van Stallones personage waarom Arnie niet gewoon even meeknokt, is het antwoord van Willis: "Ach, hij wil president worden."


FILMTREND.NL Poster: The Expendables Dit avondje uit houdt in dat ze naar een lokaal restaurant in hun buitenwijk van New Jersey gaan, waar vervolgens dan toch weer de dagelijkse beslommeringen ter sprake komen. Ze hebben het heel gezellig met z'n tweeën, maar wanneer ze na het etentje hun bed in kruipen en zij al kwijlend haar bitje tegen het knarsen in doet, is de seksuele spanning ver te zoeken. Claire en Phil lijken vrede met de situatie te hebben, totdat ze op een suf boekenclub avondje te horen krijgen dat een bevriend stel uit elkaar gaat. Alarmbelletjes rinkelen. Is hun relatie ook aan het doodbloeden?
comments powered by Disqus