YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


The Final Destination leeftijd_16 geweld eng

0319

FILMTREND.NL Poster: The Final Destination

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Jaar: 2009
Première: 31 december 2009
Distributeur: Warner Bros
Genre: Horror, Thriller
Duur: 82 min.

Trailer Official Site


Het vierde deel van de Final Destination reeks, geheel in 3D, waarin Nick O'Bannon ziet in een droom hoe een racewedstrijd dramatisch afloopt

FILMTREND.NL Poster: The Final Destination Zoals in de drie voorgaande delen van de succesvolle franchise gaat de dood ook in dit deel creatief aan de slag. Zomaar een laatste adem uitblazen is er niet meer bij, doodgaan moet gruwelijk zijn, het liefst met rondvliegende ingewanden en goed geoefende horrorgilletjes. In The Final Destination is het niet anders, alleen is er een effect toegevoegd: voor het eerst wordt er gebruik gemaakt van 3D-technologie.Deze 3D-technologie moet het zwakke verhaal ondersteunen en op sommige momenten de kijker laten schrikken. Het verhaal heeft echter weinig ondersteuning nodig, omdat er simpelweg maar weinig te ondersteunen valt. Echter, van een film als The Final Destination kun je ook geen ijzersterk verhaal verwachten.


FILMTREND.NL Poster: The Final Destination Kijkers zullen de film vooral willen bekijken vanwege de originele manieren van doodgaan. Gelukkig zijn de creatieve moorden ook in dit deel weer terug. Tijdens een wedstrijd krijgt Nick (Bobby Campo) een visioen waarin een aantal mensen (waaronder hij en zijn vrienden) op een gruwelijke manier sterft. Gelukkig weet hij een aantal van de mensen en zijn vrienden uit het stadion te krijgen, waarna het stadion inderdaad instort. Zijn visioen is dus gedeeltelijk waarheid geworden. Al snel komen Nick en zijn vrienden erachter dat de mensen die Nick gered heeft, stuk voor stuk om het leven komen. Hiermee komt ook zijn eigen dood steeds dichterbij.
comments powered by Disqus