YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


The Green Hornet leeftijd 12 geweld eng grof taalgebruik drugs

0382

FILMTREND.NL Poster: The Green Hornet

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Jaar: 2011
Première: 13 januari 2011
Distributeur: Sony Pictures Releasing
Genre: Actie, Misdaad, Thriller
Duur: 118 min.

Trailer Official Site


Actiefilm met Seth Rogen als krantenuitgever Britt Reid die 's nachts als de Green Hornet samen met zijn maatje Kato de strijd aangaat met criminelen

FILMTREND.NL Poster: The Green Hornet De gemaskerde misdaadbestrijder The Green Hornet gaat al heel wat jaartjes mee. In de jaren dertig werd hij bedacht voor een reeks hoorspelen op de Amerikaanse radio, het daaropvolgende decennium verscheen de boevenvanger in de bioscopen en in de jaren zestig kreeg hij zijn eigen televisieserie, waarin Bruce Lee te zien was als zijn rechterhand Kato. Een nieuwe film over The Green Hornet zat al jaren in het vat, maar het project wilde nooit echt van de grond komen. Dat gebeurde pas toen regisseur Michel Gondry zich aansloot bij het team van Seth Rogen en Evan Goldberg, die eerder samen Superbad en Pineapple Express schreven en produceerden.


FILMTREND.NL Poster: The Green Hornet Rogen speelt zelf de hoofdrol van het rijkeluiszoontje Britt Reid, die in LA van het ene feestje naar het andere gaat, waar hij zich een slag in de rondte zuipt en voortdurend omringd wordt door talloze mooie vrouwen. Maar wanneer zijn vader, een gerespecteerd mediamagnaat, plotseling overlijdt is het uit met de pret en staat Britt ineens aan het hoofd van het omvangrijke media-imperium. Een krant runnen ziet hij totaal niet zitten, maar nadat hij zijn vaders inventieve automonteur Kato (Jay Chou) ontmoet, krijgt Britt wel een ander idee: hij wil zich voordoen als een gevaarlijke crimineel en dat als dekmantel gebruiken om samen met Kato de misdaad in de stad te bestrijden.
comments powered by Disqus