YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


The Island (2005) leeftijd 12 eng geweld

0034

FILMTREND.NL Poster: The Island (2005)

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten, Duitsland
Taal: Engels
Jaar: 2005
Première: 11 augustus 2005
Distributeur: Warner Bros
Genre: Actie, Science Fiction, Thriller
Duur: 135 min.

Trailer Official Site


"The Matrix meets Minortity Report" als Ewan McGregor erachter komt dat hij een kloon is die in leven gehouden wordt voor bruikbare lichaamsdelen

FILMTREND.NL Poster: The Island (2005) Ergens in de 21e eeuw is Lincoln Six-Echo (Ewan McGregor) een inwoner van een ogenschijnlijk prachtige maar besloten inrichting. Net als alle andere inwoners hoopt ook Lincoln gekozen te worden om naar Het Eiland te gaan, naar verluidt de laatste onbesmette plaats op de planeet. Maar dan komt hij erachter dat zijn hele bestaan een leugen is: hij blijkt een kloon te zijn van een mens die er alleen toe dient om reserve lichaamsdelen te kunnen leveren aan zijn originele tegenhanger. Het is een kwestie van tijd voordat hij zijn lichaam aan de beurt is om gebruikt te worden. Samen met de mooie Jordan Two-Delta (Scarlett Johansson), ontsnapt Lincoln naar de andere wereld, die hij nooit gekend heeft en begint een wanhopige race voor hun leven.


FILMTREND.NL Poster: The Island (2005) De science-fictionthriller 'The Island' werd geregisseerd door actiespecialist Michael Bay, die samen met producent Jerry Bruckheimer voor beide 'Bad Boys', 'The Rock', 'Armageddon' en 'Pearl Harbor'. Dit keer staat Bay echter op eigen benen. 'The Island' is een remake van een onbekende science-fictionfilm uit de jaren zeventig genaamd 'The Clonus Horror'. Hoofdrollen zijn weggelegd voor Ewan McGregor ('Trainspotting', 'Star Wars') en Scarlett Johansson ('Lost in Translation'). Overige rollen worden gespeeld door Djimon Hounsou ('Amistad', 'Gladiator'), Steve Buscemi ('Fargo') en Sean Bean ('The Lord of the Rings').
comments powered by Disqus