YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


The Jacket leeftijd 12 eng geweld grof taalgebruik

0003

FILMTREND.NL Poster: The Jacket

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten, Duitsland
Taal: Engels
Jaar: 2005
Première: 25 augustus 2005
Distributeur: Independent Films
Genre: Thriller
Duur: 102 min.

Trailer Official Site


Thriller met Adrien Brody als een soldaat met geheugenverlies die door experimentele medicijnen in de toekomst kan kijken en zijn eigen dood voorziet

FILMTREND.NL Poster: The Jacket In de Golfoorlog ontsnapt soldaat Jack Starks (Adrien Brody) ternauwernood aan de dood als hij in zijn hoofd geraakt wordt. Als Starks terugkeert naar Vermont krijgt hij een lift van een auto die even later door de politie wordt aangehouden. Dan krijgt Starks een black-out en als hij bijkomt wordt hij beschuldigd van moord. Starks komt terecht in een instituut waar een dokter hem op een zware experimentele behandeling zet. Door zijn verwarde staat drijft zijn geest hem in de toekomst waar hij niet alleen een jonge vrouw (Keira Knightley) ontmoet maar ook zijn eigen dood voorziet. Hij kan echter niet bepalen hoe en door wie. De vraag is of de vrouw die hij zal ontmoeten hem kan redden van zijn naderende dood.


FILMTREND.NL Poster: The Jacket 'The Jacket' is een duistere en psychologische thriller van John Maybury die in 1998 op verschillende filmfestivals succes had met 'Love is the Devil: Study for a Portrait of Francis Bacon'. Hoofdrollen in 'The Jacket' zijn voor Adrien Brody ('The Village', 'The Pianist') als Jack Starks en Keira Knightley ('King Arthur', 'Pirates of the Caribbean') als de jonge vrouw. Mark Walhberg en Collin Farrell waren ook opties voor de rol van soldaat Jack Starks maar gekozen werd voor Brody, die voor zijn hoofdrol in 'The Pianist' verschillende prijzen in de wacht sleepte, waaronder de Oscar voor Beste Acteur.
comments powered by Disqus