YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


The Mechanic leeftijd 12 geweld

0437

FILMTREND.NL Poster: The Mechanic

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Jaar: 2011
Première: 17 maart 2011
Distributeur: Benelux Film Distributors
Genre: Actie, Thriller
Duur: 92 min.

Trailer Official Site


Actiethriller met Jason Statham als een huurmoordenaar die wraakacties pleegt na de moord op zijn mentor, maar diens zoon op sleeptouw moet nemen

FILMTREND.NL Poster: The Mechanic Arthur Bishop (Jason Statham) is de beste elitemoordenaar die er is. Met uiterste precisie voert hij zijn opdrachten koelbloedig uit, zonder sporen achter te laten. Als zijn leermeester en vriend Harry (Donald Sutherland) wordt vermoord, besluit hij zijn leven te veranderen. Zijn missie wordt gecompliceerd als Harry’s zoon Steve (Ben Foster) hem benadert met het verzoek de kneepjes van het vak te leren. De uitvoering van de opdrachten als duo, verloopt niet vlekkeloos en Steve ontdekt een groot geheim van Arthur. Arthur en Steve die als huurmoordenaars problemen van anderen oplossen, zullen onderling eerst een strijd moeten uitvechten.


FILMTREND.NL Poster: The Mechanic De huurmoordenaar om wie het draait in The Mechanic (een vakterm voor zo’n kerel) is een vakman met het bijzondere talent om zijn moorden over te laten komen als ongelukken. Als hij niet aan het werk is, poetst hij thuis z’n klassieke sportauto onder het genot van wat klassieke muziek. Protseriger kan het bijna niet, maar toch speelt Jason Statham de moordenaar zonder een greintje ironie: een aanpak die perfect aansluit op deze remake van de film met Charles Bronson uit 1972. Maar hoewel The Mechanic zichzelf te serieus neemt, is het plezierig tijdverdrijf voor iedereen die wel van een bikkelharde actiefilm houdt. De killer laat z’n subtiele aanpak varen als hij een leerling (Ben Foster) aanneemt, die wraak wil voor de moord op zijn vader. Maar de pupil weet niet dat zijn leraar ingehuurd was voor die moord. Wat er dan gebeurt, zal fans van dik hout in planken zeker bevallen.
comments powered by Disqus