YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


The Other Guys leeftijd 12 geweld eng groftaal gebruik drugs discriminatie

0360

FILMTREND.NL Poster: The Other Guys

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Jaar: 2010
Première: 11 november 2010
Distributeur: Sony Pictures Releasing
Genre: Actie, Komedie
Duur: 107 min.

Trailer Official Site


Het saaie bestaan van politieagenten Mark Wahlberg en Will Ferrell verandert wanneer zij eindelijk op een grote zaak worden ingezet

FILMTREND.NL Poster: The Other Guys NYPD rechercheurs Christopher Danson en P.K. Highsmith zijn de stoerste en meest geliefde agenten van New York City. Een aantal bureaus verder zitten de rechercheurs Allen Gamble en Terry Hoitz. Je kent ze misschien van foto's waarop Danson en Highsmith staan, maar dan op de achtergrond, onscherp en met hun ogen dicht. Zij zijn geen helden, zij zijn 'The Other Guys'. Maar elke agent krijgt op een gegeven moment zijn of haar kans. Zo ook Gamble en Hoitz. Ze stuiten op een op het eerste gezicht onschuldige zaak die geen enkele andere rechercheur wil hebben, maar die weleens het grootste misdrijf van New York zou kunnen worden. Het is de kans van hun leven, maar beschikken zij wel over de juiste capaciteiten?


FILMTREND.NL Poster: The Other Guys Will Ferrell en Mark Wahlberg hebben zich een weg naar de top geschoten met hun nieuwste film The Other Guys. Deze actiekomedie bracht $35,6 miljoen op tijdens het openingsweekend. Na drie weken bovenaan te hebben gestaan moest Inception een plaatsje zakken met een weekendopbrengst van $18,6 miljoen. Tot nu toe heeft deze mysterieuze sci-fi thriller van Christopher Nolan $227,7 miljoen in Amerika opgebracht. Voor zowel Will Ferrell als Mark Wahlberg is het succes van The Other Guys een flinke opsteker. Vorig jaar leverde Ferrell wellicht de grootste zomerflop af met de avonturenkomedie Land of the Lost. En met onder andere The Lovely Bones en Max Payne had Wahlberg eveneens enkele missers achter de rug.
comments powered by Disqus