YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


The Skeleton Key leeftijd 16 eng

0035

FILMTREND.NL Poster: The Skeleton Key

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten, Duitsland
Taal: Engels
Jaar: 2005
Première: 18 augustus 2005
Distributeur: United International Pictures
Genre: Thriller
Duur: 104 min.

Trailer Official Site


Thriller met Kate Hudson als een verpleegster die bij een mysterieus echtpaar in een oud landhuis woont en op zolder een gruwelijk geheim ontdekt

FILMTREND.NL Poster: The Skeleton Key Ergens in de donkere bossen buiten New Orleans, in het deltagebied van Louisiana, staat het verlaten landhuis van de oudere vrouw Violet en haar zieke man Ben. De jonge Caroline (Kate Hudson) woont bij hen in als verpleegster. Geïntrigeerd door het raadselachtige gedrag van het echtpaar, gaat ze in het mysterieuze huis op onderzoek uit. Met een loper kan ze alle deuren openen en zo ontdekt ze een geheime zolderkamer waar een huiveringwekkend en levensgevaarlijk geheim verborgen ligt.


FILMTREND.NL Poster: The Skeleton Key Het scenario van 'The Skeleton Key' komt van Ehren Kruger, die eerder de Amerikaanse bewerking van 'The Ring' en het scenario van 'The Ring Two' schreef. Opnieuw draait het om een jonge vrouw die op het spoor komt van mysterieuze gebeurtenissen. Hoofdrolspeelster Kate Hudson, de dochter van Goldie Hawn, was eerder te zien in films als 'Almost Famous' en 'How to Lose a Guy in 10 Days'. De oude rotten Gena Rowlands (jarenlang getrouwd met wijlen John Cassavetes) en John Hurt ('Alien') spelen het mysterieuze echtpaar. De Engelse regisseur Iain Softley debuteerde in 1994 met de muziekfilm 'Backbeat' en maakte daarna de misdaadthriller 'Hackers', de kostuumfilm 'The Wings of the Dove' en het drama 'K-PAX'.
comments powered by Disqus