YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


The Sorcerer's Apprentice leeftijd 9 geweld

0366

FILMTREND.NL Poster: The Sorcerer's Apprentice

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Jaar: 2010
Première: 29 juli 2010
Distributeur: Walt Disney Studios Motion Pictures
Genre: Actie, Avonturenfilm, Fantasy
Duur: 103 min.

Trailer Official Site


Avonturenfilm met Nicolas Cage als een tovenaar die samen met zijn jonge leerling het hedendaagse Manhattan moet beschermen tegen zijn aartsvijand

FILMTREND.NL Poster: The Sorcerer's Apprentice Na National Treasure en National Treasure: The Book of Secrets sloegen regisseur Jon Turteltaub en acteur Nicolas Cage opnieuw de handen ineen en ook dit keer resulteert hun samenwerking in een avonturenfilm. Ditmaal is Cage geen onverschrokken schatzoeker, maar een eeuwenoude tovenaar die op zoek is naar een jongen met speciale gaven, zodat hij eindelijk met zijn vijanden af kan rekenen en zijn grote liefde kan bevrijden.


FILMTREND.NL Poster: The Sorcerer's Apprentice The Sorcerer's Apprentice opent met een proloog waarin snel even wordt uitgelegd wie de good guys en wie de bad guys zijn. Oppertovenaar Merlijn heeft drie leerlingen, waarvan er één het duistere pad kiest. Deze Maxim Horvath (Alfred Molina) keert zich tegen zijn voormalige beste vrienden Balthazar (Cage) en Veronica (Monica Bellucci) en sluit zich aan bij de kwaadaardige Morgana, die met behulp van boze krachten over de mensheid wil heersen. In een poging dit alles te stoppen zit er voor Balthazar niks anders op dan zijn geliefde Veronica samen met Morgana op te sluiten in een magische Matroesjka pop, totdat hij Merlijns opvolger gevonden heeft die hem moet helpen de wereld te redden.
comments powered by Disqus