YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


The SpongeBob SquarePants Movie alle leeftijden

0023

FILMTREND.NL Poster: The SpongeBob SquarePants Movie

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Jaar: 2005
Première: 3 februari 2005
Distributeur: United International Pictures
Genre: Animatie, Familiefilm
Duur: 87 min.

Trailer Official Site


Tekenfilm waarin de hyperactieve vierkante gele spons SpongeBob SquarePants - bekend van tv - een geweldig avontuur beleeft in zijn onderwaterwereld

FILMTREND.NL Poster: The SpongeBob SquarePants Movie SpongeBob SquarePants, een vierkante gele spons, woont op de bodem van de zee in het stadje Bikini Bottom. Samen met zijn vriend Squidward werkt SpongeBob in de Krusty Krab, waar hij hamburgers bakt. Als de gemene Plankton opduikt, staat SpongeBobs wereld ineens op zijn kop. Plankton steelt de kroon van koning Neptunes en doet het lijken alsof Mr. Krabs, de baas van Krusty Krab, de dader is. Zo kan hij het geheime recept van de hamburgers stelen en daarmee de wereld te beheersen. Samen met zijn beste vriend Patrick gaat SpongeBob op een gevaarlijke missie om de kroon terug te vinden en zijn baas te redden.


FILMTREND.NL Poster: The SpongeBob SquarePants Movie 'The SpongeBob SquarePants Movie' is gebaseerd op de tekenfilmserie die dagelijks wordt uitgezonden op cartoonzender Nickelodeon. De hyperactieve SpongeBob en zijn psychedelische onderwaterwereld zijn allang niet meer alleen bij kinderen razend populair, ook volwassenen beleven veel plezier aan de serie. Tom Kenny doet de stem van SpongeBob, Alec Baldwin is te horen als Dennis en de titelsong van de film wordt gezongen door Avril Lavigne. Ook speelt David Hasselhoff nog een klein rolletje als zichzelf en er is een stemrol weggelegd voor Scarlett Johansson.
comments powered by Disqus