YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


The Spy Next Door leeftijd 6 geweld

0330

FILMTREND.NL Poster: The Spy Next Door

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Jaar: 2010
Première: 4 februari 2010
Distributeur: A-Film Entertainment
Genre: Actie, Komedie
Duur: 92 min.

Trailer Official Site


Actiekomedie met Jackie Chan als een geheim agent die zijn moeilijkste opdracht ooit krijgt: oppassen op de drie lastige kinderen

FILMTREND.NL Poster: The Spy Next Door Undercover spion Bob Ho besluit zijn spionagecarrière op te geven om meer tijd met zijn vriendin Gillian door te brengen. Maar Bob moet eerst nog één missie volbrengen voordat Gillian met hem wil trouwen: het overwinnen van haar drie eigenwijze kinderen. Als Gillian plotseling de stad uit moet, past Bob op om de kinderen beter te leren kennen. Maar wanneer één van de kinderen per ongeluk een geheime formule downloadt, komt een Russische terrorist ze op het spoor. Bob moet dan alles ui de kast halen om Gillians kroost veilig te stellen.


FILMTREND.NL Poster: The Spy Next Door Natuurlijk zaten er wel stunts in die hij gewoon zelf heeft uitgevoerd, daar ben ik van overtuigd. Zoals het lopen op roltrap. En in het verleden is hij toch ook van de Willemswerf geklommen? Jackie is een ervaren acteur en stuntman. Hij loopt al jaren rond in de filmwereld. Bekijk zijn lijst maar op jackie-chan.startpagina.nl. Natuurlijk zit er niet altijd iets tussen wat een succes is maar om nou te zeggen dat hij zijn filmcarriere aan het verwoesten is gaat me te ver. Je wist van te voren wat je kon verwachten, humor bedoeld voor kinderen dus je kon ook makkelijk de film aan je voorbij laten gaan. Ik weet zeker dat kinderen niet nadenken over het feit dat er al eerder soortgelijke films zijn gemaakt maar het gewoon leuk vinden.
comments powered by Disqus