YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


The Tooth Fairy alle leeftijden

0338

FILMTREND.NL Poster: The Tooth Fairy

Facts & Figures

Land: Canada, Verenigde Staten
Taal: Engels
Jaar: 2010
Première: 20 mei 2010
Distributeur: 20th Century Fox
Genre: Fantasy, Komedie
Duur: 101 min.

Trailer Official Site


Komedie met Dwayne 'The Rock' Johnson die veroordeeld wordt tot een merkwaardige straf: hij moet een week lang voor tandenfee spelen

FILMTREND.NL Poster: The Tooth Fairy Na een vreselijke daad wordt de ruige, onbeschofte hockeyspeler Derek Thompson veroordeeld tot een ongebruikelijke taakstraf. Een week lang moet hij namelijk de moeilijke klus van tandenfee op zich nemen. Gekleed in een tutu, en voorzien van vleugels en een toverstafje, probeert Derek zijn taken te verrichten. In eerste instantie vindt hij het verschrikkelijk om als tandenfee door het leven te gaan, maar al snel begint Derek zijn nieuwe rol alsnog te waarderen.


FILMTREND.NL Poster: The Tooth Fairy Tooth Fairy is een echte typisch amerikaanse film. Met een verhaallijn die wel vaker voorkomt; een egoístisch harde sportheld wordt langzaamaan een goed mens met ups en downs. Echt een feelgood movie en leuk om op dvd te zien. Zoals bij wel meer Amerikaanse films zit de film boordevol lesjes richting kijker; de grootste is natuurlijk, dat je van mensen en vooral kinderen geen dromen en hoop mag ontnemen. Dit wordt duidelijk bij de zoon van Lily, Randy. Een puber die heel goed gitaar kan spelen. Randy is echter heel verlegen en weet niet dat hij erg goed is. Hij heeft steunende woorden nodig. In eerste instantie geeft Derek die, en Randy begint te geloven dat hij ook echt goed is. Helaas ontkracht Derek dit even later.
comments powered by Disqus