YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


The Tourist leeftijd 12 geweld

0376

FILMTREND.NL Poster: The Tourist

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Jaar: 2010
Première: 10 februari 2011
Distributeur: Universal Pictures International
Genre: Avonturenfilm, Komedie
Duur: 103 min.

Trailer Official Site


Jack Black in een komische nieuwe bewerking van het klassieke verhaal van een man die aanspoelt op een eiland bevolkt door piepkleine mensen

FILMTREND.NL Poster: The Tourist Om indruk te maken op de redacteur voor reisverhalen, begeeft Gulliver zich op onbekende wateren - op een boot richting de Bermuda-driehoek. Hij belandt bij dit gevaarlijke avontuur in een hevige storm en spoelt aan op een vreemd eiland, Liliput. De bewoners van het eiland zijn de zeer kleine en ijverige Lilliputians. De reus Gulliver wordt eerst gevangen genomen door de Lilliputians, maar later wordt hij een inspiratiebron voor zijn nieuwe minivrienden en beginnen ze van elkaar te leren. Gulliver kan echter de verleiding niet weerstaan om grote verhalen te vertellen: hij claimt een belangrijk uitvinder te zijn en deel uit te maken van historische gebeurtenissen uit zijn eigen wereld.


FILMTREND.NL Poster: The Tourist De film is opgenomen in 3D en zal tijdens de kerstdagen in de bioscopen in de VS draaien, waaruit we kunnen opmaken dat 'Gulliver's Travels' een beoogd kassucces is. Verwacht bij de nieuwe 'Gulliver's Travels' echter geen originele benadering van het Swift verhaal. Maar soms zijn bekende concepten ook erg leuk. Voor wie Jack Black nog nooit in een film heeft gezien, wordt dat hoog tijd en is deze film zeker een aanrader. Kenners van Blacks werk weten al dat hij wel een persoonlijkheid is die zijn films sterk overheerst, dus zij zullen niet verrast worden.
comments powered by Disqus