YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


The Twilight Saga: Eclipse leeftijd 12 geweld

0367

FILMTREND.NL Poster: The Twilight Saga: Eclipse

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Jaar: 2010
Première: 30 juni 2010
Distributeur: Universal Pictures International
Genre: Fantasy, Horror
Duur: 124 min.

Trailer Official Site


Derde deel van de Twilight Saga waarin Bella moet kiezen tussen vampier Edward en weerwolf Jacob, terwijl vampier Victoria nog achter haar aan zit

FILMTREND.NL Poster: The Twilight Saga: Eclipse Edward Cullen zoent zijn Bella. Ze heeft morgen een toets voor Engels en moet studeren. Romantisch als Edward is gaat hij gewoon door met zoenen. "Marry me," zegt hij. "Change me," antwoordt Bella. Maar Edward is niet van plan om van haar een vampier te maken. Deze discussie vormt het uitgangspunt van de film. Anders dan in Twilight en New Moon ligt de nadruk niet op de zoetsappige momenten, maar meer op de concurrentiestrijd tussen vampier Edward en weerwolf Jacob. Eclipse is een mooie mix van de eerste twee films en voelt hierdoor vertrouwd aan.


FILMTREND.NL Poster: The Twilight Saga: Eclipse In deel één draait het leven van Bella om haar ontmoeting met Edward. In deel twee leerde ze Jacob een stuk beter kennen en verdween Edward letterlijk van het toneel. In Eclipse staan beide mannen weer tot haar beschikking. Welk meisje droomt hier nu niet van? Het derde deel uit de saga is niet voor niks het favoriete deel bij de fans van de boeken. De keuze tussen twee jongens hing nog nooit eerder samen met de keuze voor de dood.
comments powered by Disqus