YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


This Is It alle leeftijden

0322

FILMTREND.NL Poster: This Is It

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Jaar: 2009
Première: 11 november 2009
Distributeur: Sony Pictures Releasing
Genre: Documentaire, Muziek
Duur: 109 min.

Trailer Official Site


Registratie van Michael Jacksons voorbereidingen op zijn allerlaatste reeks concerten die hij gegeven zou hebben in Londen in de zomer van 2009

FILMTREND.NL Poster: This Is It Deze registratie biedt Michael Jackson fans en muziekliefhebbers een zeldzame blik achter de schermen van de artiest tijdens zijn voorbereidingen op de uitverkochte concerten die plaats zouden hebben gevonden in de zomer van 2009 in de O2 Arena in Londen. De film is samengesteld uit meer dan 100 uur aan opnames in de periode april tot en met juni 2009, waaronder ook beelden van Jackson die aan het oefenen is voor een aantal van zijn hits voor zijn show. Een persoonlijke blik op de geniale zanger, danser, filmmaker en architect, terwijl hij zijn allerlaatste show creëert en perfectioneert. Kenny Ortega (High School Musical trilogie) is de regisseur van This Is It en zou in het O2-theater ook de regie van Jackson's show verzorgen.


FILMTREND.NL Poster: This Is It Een groep fans van de overleden zanger is overigens woedend op de makers van This is It. De film geeft een '' gecensureerde, doorgestoken en valse indruk'', aldus de actiegroep. Terwijl Jackson er volgens de fans slecht aan toe was, lijkt hij in de 111 minuten durende film te blaken van de energie. Volgens de groep is de film misleidend omdat hij de ''grimmige realiteit'' van Jacksons laatste dagen niet toont.
comments powered by Disqus