YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Transformers: Revenge of the Fallen leeftijd 12 geweld

0306

FILMTREND.NL Poster: Transformers: Revenge of the Fallen

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Jaar: 2009
Première: 24 juni 2009
Distributeur: Universal Pictures International
Genre: Actie, Science Fiction
Duur: 149 min.

Trailer Official Site


Vervolg op het actiespektakel uit 2007, waarin Sam Witwicky opnieuw tegen wil en dank in de oorlog belandt tussen de Autobots en de Decepticons

FILMTREND.NL Poster: Transformers: Revenge of the Fallen Twee jaar geleden redde de jonge Sam Witwicky (Shia LaBeouf) de wereld door een verwoestende slag tussen strijdende Transformers, de Decepticons en de Autobots, te voorkomen. Ondanks deze heldendaad is Sam nog steeds een gewone tiener, met alledaagse zorgen over zijn komende studie waarbij hij zijn vriendin Mikaela (Megan Fox) en zijn ouders moet achterlaten. Sam begint net te wennen aan zijn nieuwe leven als student, maar dan belandt hij tegen wil en dank opnieuw in een oorlog tussen de Autobots en de Decepticons. Met behulp van zijn vrienden en commandanten van het veiligheidsbureau NEST probeert hij samen met de Autobots een nieuwe verwoestende confrontatie met de Decepticons te vermijden.


FILMTREND.NL Poster: Transformers: Revenge of the Fallen Revenge of the Fallen opent met een terugblik van een jaartje of zeventienduizend, om aan te geven dat al vanaf dat moment de buitenaardse robotten zich onder de mensheid bevonden. Na deze plichtmatige proloog lost Bay het eerste schot van een ontelbare reeks actiesalvo's en gunt je de 2,5 uur die zullen volgen nauwelijks nog rust. Er vinden nog wat komische verwikkelingen plaats tussen LaBeouf en zijn ouders (die soms akelig karikaturaal irritant zijn) en de schrijvers springen creatief om met hun bijpersonages op Sams uni, waar alle meisjes wulpse supermodellen zijn. Al is dat laatste te danken aan een computerhack van Leo, waardoor alleen de allermooiste studentes op hun campus zijn ingedeeld.
comments powered by Disqus