YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Transformers: Dark of the Moon leeftijd 12 geweld

0422

FILMTREND.NL Poster: Transformers: Dark of the Moon

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Jaar: 2011
Première: 29 juni 2011
Distributeur: Universal Pictures International
Genre: Actie, Avonturenfilm, Science Fiction
Duur: 154 min.

Trailer Official Site


Sam Witwicky raakt opnieuw verwikkeld in strijd tussen de moedige Autobots en de kwaadaardige Decepticons, die dit keer de aarde willen overnemen

FILMTREND.NL Poster: Transformers: Dark of the Moon LaBeoufs tegenspeelster, Megan Fox, mocht na een zoveelste ruzie met Bay het veld ruimen voor het onderbroekenmodel Rosie Huntington-Whiteley. De Britse deerne, wier haar altijd in model blijft zitten, heeft waarschijnlijk gedacht in een Victoria's Secret-commercial van ruim tweeënhalf uur beland te zijn. Echt veel voegt ze dan ook niet toe als Carly, het bloedmooie vriendinnetje van LaBeoufs Sam Witwicky. Sam zelf wordt weer eens ongevraagd opgezadeld met een derde missie om de wereld te redden van de ravottende spacerobots. Hij is bij Carly ingetrokken en hopeloos op zoek naar een baan. Zijn aanstaande baas (een heerlijke over the top vertolking van John Malkovich) is niet bepaald onder de indruk van de medaille die hij van president Obama opgespeld heeft gekregen.


FILMTREND.NL Poster: Transformers: Dark of the Moon Het verhaaltje, dat nodeloos ingewikkeld wordt ingekleurd, dreigt juist door dit rariteitenkabinet al vroegtijdig in te zakken. Bovendien is het een plotmatig zwaktebod dat elke magnetron of broodrooster een potentiële Transformer kan zijn. Maar juist als je in dreigt te dutten tovert Bay een finale uit zijn digitale hoge hoed die haast een uur aanhoudt. Tijdens het slotduel in Chicago onderwerpt de actieregisseur je aan een uitputtingsslag die eigenlijk alleen door de onverwoestbare die hard actiefans vol en bij te houden zal zijn. Hierbij wordt er flink gejat van titels als Cloverfield en Independence Day. Bays beeld- en geluidseffecten zijn vrij aardig, maar hij had er verstandig aangedaan af en toe een rustmoment in te bouwen. Net als bij de climax op de piramides van Egypte in het voorgaande deel is het wederom een tergend lange slotakte die Dark of the Moon nekt en je bekaf in je bioscoopstoel achterlaat. De eerste Transformers uit 2007 straalde nog wel de lol van de tekenfilmreeks en speelgoedlijn uit. Daar is twee delen later bijzonder weinig meer van over, al probeert LaBeouf er nog het beste van te maken.
comments powered by Disqus