YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
 • Venom (2018)
 • The Predator (2018)
 • The Equalizer 2 (2018)
 • Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Transformers: The Last Knight (2017) leeftijd 12 geweld eng grof taalgebruik

0674

FILMTREND.NL Poster: Transformers: The Last Knight (2017)

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Première: Donderdag 22 juni 2017
Distributeur: Paramount Pictures
Genre: Actie, Avontuur, Sciencefiction, Thriller
Duur: 149 min.
Regie: Michael Bay
Cast: Mark Wahlberg, Anthony Hopkins, Josh Duhamel, Laura Haddock, Isabela Moner, Peter Cullen e.a.


Trailer Official Site


Vijfde deel in de reeks, waarin Mark Wahlberg moet graven in de geschiedenis van de Transformers om de oorlog tussen met de mensheid te beëindigen

FILMTREND.NL Poster: Transformers: The Last Knight (2017) Gehaat door critici, geliefd door het publiek. Zo laat de Transformers-franchise zich ogenschijnlijk kenmerken. Hoe negatief de recensies ook zijn, de films zijn stuk voor stuk megasuccessen. En dus haalden Hasbro en Paramount Pictures regisseur Michael Bay over om zijn kunstje nog eens te herhalen met Transformers: The last Knight. Dat deed de regisseur naar eigen zeggen omdat deze vijfde film hem nieuwe kansen bood. En die nieuwe kansen maken dit deel in elk geval beter dan de vorige film.

 

FILMTREND.NL Poster: Transformers: The Last Knight (2017) Tegelijk trapt Bay in dezelfde valkuilen als hij in Age of Extinction deed. Het verhaal is rommelig, de nieuwe personages zijn grotendeels overbodig en de humor slaat kant noch wal. Als The Last Knight begint, horen we dat de buitenaardse robots al eeuwen naar de Aarde komen omwille van één object. Dat object is de staf van tovenaar Merlijn (een dronken charlatan, gespeeld door een onherkenbare Stanley Tucci), en vormt de zogenaamde MacGuffin van deze film. Om dat object waar iedereen achteraan zit te introduceren, opent Bay zijn film met een van de beste scènes in de franchise. In eerste instantie zien we daarin helemaal geen robots, maar alleen maar menselijke ridders. Want jawel, we zien een middeleeuwse veldslag in The Last Knight. Die is bijzonder goed gemaakt, en laat zien dat Bay heus wel weet hoe je een goed te volgen actiescène in elkaar zet. Maar daarna springt het verhaal naar het heden, en wordt het één grote rommel.

Jim Pedd - Filmtotaal
comments powered by Disqus