YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Unstoppable leeftijd 12 geweld groftaal gebruik

0372

FILMTREND.NL Poster: Unstoppable

Facts & Figures

Land: Canada, Verenigde Staten
Taal: Engels
Jaar: 2010
Première: 2 december 2010
Distributeur: 20th Century Fox
Genre: Actie, Thriller
Duur: 94 min.

Trailer Official Site


Actiethriller van Tony Scott met Denzel Washington en Chris Pine over een op hol geslagen trein die een lading giftige stoffen vervoerd

FILMTREND.NL Poster: Unstoppable Het heeft ongetwijfeld iets te maken met de denderende trein die in Unstoppable de hoofdrol vertolkt. Scott baseerde zijn actiefilm op ware gebeurtenissen. In dit geval het verhaal van een ontembare trein die in 2001 de omgeving onveilig maakte in Ohio. Het is geen verrassing dat Scott en scenarist Mark Bomback de boel lekker hebben aangedikt en gedramatiseerd. Toch vertonen fantasie en werkelijkheid wel wat overeenkomsten. De trein van bijna 800 meter die door Unstoppable raast is net als in het echt van de rem geschoten. Maar dit keer dreigt een hele stad van ruim 750.000 inwoners eraan te gaan, omdat de wagons zijn geladen met een uiterst giftig en explosief goedje. Bovendien is de setting verplaatst van Ohio naar Pennsylvania.


FILMTREND.NL Poster: Unstoppable Voordat de ellende in alle hevigheid losbarst moeten we nog kennis maken met de jonge Will Colson (Chris Pine), die zich meldt op zijn werk voor een klus die hij moet zien te klaren met de ervaren Frank Barnes (Washington). Het valt te betwijfelen of de twee met elkaar overweg kunnen, laat staan hun werk op succesvolle wijze kunnen afronden. Will heeft wat problemen op het thuisfront en moet uit de buurt van zijn vrouw blijven. Maar ook Barnes heeft sores binnen de familie. Zijn twee dochters serveren hun collegegeld bij elkaar bij Hooters en hebben een moeizame relatie met hun vader. Daarnaast heeft Frank het niet zo op het jonge grut zoals Will, die de baantjes van hem en zijn collega's dreigen in te pikken.
comments powered by Disqus