YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Up in the Air leeftijd 12 groftaal gebruik

0323

FILMTREND.NL Poster: Up in the Air

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Jaar: 2010
Première: 14 januari 2010
Distributeur: Universal Pictures International
Genre: Drama, Komedie
Duur: 109 min.

Trailer Official Site


Komisch drama met George Clooney die als rondreizende crisismanager voor z'n baan moet vechten als er bezuinigd wordt op het reiskostenbudget

FILMTREND.NL Poster: Up in the Air Komedie van Jason Reitman (Juno), met George Clooney als Ryan Bingham, een crisismanager die het heerlijk vindt om altijd onderweg te zijn. Wanneer zijn bedrijf gaat bezuinigen op het reiskostenbudget, moet hij voor zijn baan vechten. Hij wordt verplicht meer tijd thuis door te brengen net als hij op het punt staat vijf miljoen frequent-flyer-miles te bemachtigen. Tegelijkertijd heeft hij net de perfecte vrouw ontmoet, die even reislustig is als hij.


FILMTREND.NL Poster: Up in the Air De film Up in the Air met in de hoofdrol George Clooney heeft zes nominaties voor de Golden Globes in de wacht gesleept. Dat werd dinsdag bekendgemaakt. De Golden Globes worden gezien als de belangrijkste graadmeter voor de toekenning van de Oscars. De musical Nine kreeg vijf nominaties. De sciencefictionfilm Avatar en de film Inglourious Basterds moeten genoegen nemen met vier nominaties. In de categorie beste buitenlandse film komen vier van de vijf genomineerde films uit Europa. Daaronder is Das Weisse Band van de Oostenrijkse regisseur Michael Haneke, die onlangs nog werd uitgeroepen tot beste Europese film van 2009. De Golden Globes worden op 17 januari in Beverly Hills voor de 67e keer uitgereikt.
comments powered by Disqus