YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Vet Hard! leeftijd 12 eng geweld grof taalgebruik

0029

FILMTREND.NL Poster: Vet Hard!

Facts & Figures

Land: Nederland, België, Groot-Brittannië
Taal: Nederlands, Frans, Arabisch
Jaar: 2005
Première: 3 februari 2005
Distributeur: A-film Distribution
Genre: Actie, Komedie
Duur: 88 min.

Trailer Official Site


Nederlandse actiekomedie met Jack Wouterse als de domme crimineel Bennie die snel geld nodig heeft voor een illegale lever voor zijn zieke pleegvader

FILMTREND.NL Poster: Vet Hard! Bennie (Jack Wouterse) is een stevige, dommige snackbarhouder, George Bakerfan en crimineel. Onenigheden lost hij op met een kopstoot. Het inbrekersvak heeft hij geleerd van zijn pleegvader Mast, maar als ze samen met beroepscrimineel Milo een overval op een juwelierszaak plegen, gaat het mis. Bennie verdwijnt vijf jaar achter de tralies en als hij weer vrijkomt blijkt dat Mast op sterven ligt. Dan duikt vrouwenverslinder Koen (Kurt Rogiers) op, de echte zoon van Mast, en samen met hem gaat Bennie op jacht naar geld voor een illegale lever voor Mast. Koen is echter verliefd geworden op de suïcidale Katia (Bracha van Doesburgh) die de plannen voor een bankoverval danig in de war brengt.


FILMTREND.NL Poster: Vet Hard! De actiekomedie 'Vet hard' is de eerste grote productie van de jonge regisseur Tim Oliehoek, die eerder de korte film 'Isabelle' maakte en '15.35: spoor 1'. Het scenario werd gebaseerd op het Deense 'Old Men in New Cars' uit 2002. Hoofdrolspeler Jack Wouterse heeft al in talloze Nederlandse films en tv-series gespeeld waaronder 'De Noorderlingen', 'Temmink', 'All Stars', 'Grijpstra en de Gier' en was ook te zien in de kinderfilms 'Kruimeltje', 'Minoes', 'Pietje Bell' en 'Pluk van de Petteflet'. Kurt Rogiers is bekend geworden door zijn rollen in 'Costa' en 'Phileine zegt sorry' en Bracha van Doesburgh maakt haar speelfilmdebuut.
comments powered by Disqus