YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit leeftijd 6 eng

0073

FILMTREND.NL Poster: Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit

Facts & Figures

Land: Groot-Brittannië
Taal: Engels
Jaar: 2005
Première: 12 oktober 2005
Distributeur: United International Pictures
Genre: Animatie, Komedie
Duur: 85 min.

Trailer Official Site


Klei-animatiefilm waarin het bekende duo Wallace en Gromit op jacht gaat naar een geheimzinnig beest dat het op de moestuinen voorzien heeft

FILMTREND.NL Poster: Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit Uitvinder Wallace en zijn hond Gromit zijn een nieuw bedrijf begonnen, Anti-Pesto, dat gespecialiseerd is in het weghouden van konijnen uit moestuinen. Het gaat goed met het bedrijf, want er is een belangrijke tuinbouwwedstrijd op komst en daar kan niemand konijnen bij gebruiken. Maar iedereen raakt in paniek wanneer er plotseling een groente etend monster in het dorp rondwaart. De mooie Lady Tottington, die een oogje heeft op Wallace, is onder de indruk van de humane manier waarop Anti-Pesto te werk gaat en huurt het duo in het beest te vangen. Wallace en Gromit doen hun best om het monster te vangen, maar dat blijkt niet zo makkelijk te gaan.


FILMTREND.NL Poster: Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit Voor de echte fans behoeven Wallace en Gromit geen nadere uitleg. 'Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit', die een Oscar won voor Beste Animatiefilm, is de eerste lange speelfilm die van dit avontuurlijke stel. Deze twee zeer geliefde klei-figuren zijn beroemd geworden met de korte film 'A Grand Day Out' uit 1991, die meteen goed was voor een Oscarnominatie. Met de opvolgers 'The Wrong Trousers' en 'A Close Shave' wist Nick Park tot twee keer toe het gouden beeldje daadwerkelijk te winnen. Vanwege dit succes begonnen de Aardman Studios in samenwerking met Dreamworks met hun eerste avondvullende animatiefilm, 'Chicken Run', die in 2000 in de bioscoop verscheen.
comments powered by Disqus