YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


White Noise (2005) leeftijd 12 geweld grof taalgebruik

0025

FILMTREND.NL Poster: White Noise (2005)

Facts & Figures

Land: Groot-Brittannië, Canada, Verenigde Staten
Taal: Engels
Jaar: 2005
Première: 14 april 2005
Distributeur: Independent Films
Genre: Drama, Mysterie, Thriller
Duur: 101 min.

Trailer Official Site


Mysterieuze thriller met Michael Keaton over de overleden vrouw van een architect, die contact met hem probeert op te nemen vanuit het hiernamaals

FILMTREND.NL Poster: White Noise (2005) Het rustige leven van architect Jonathan Rivers (Michael Keaton) verandert op slag door de onverklaarbare verdwijning en dood van zijn vrouw, Anna. Een tijd daarna wordt Jonathan benaderd door een man die beweert contact te hebben met de overleden Anna via EVP - Electronic Voice Phenomenon - waarbij de doden via audio en video apparatuur communiceren met de levenden. Jonathan staat eerst nogal sceptisch tegenover dit verhaal maar gelooft al snel dat de boodschappen werkelijk van Anna komen. Hierop probeert hij ook zelf contact met haar te krijgen, op het obsessieve af. Zijn speurtocht opent via EVP een deur naar de andere wereld, waardoor iets onaangenaams zijn leven binnendringt.


FILMTREND.NL Poster: White Noise (2005) Electronic Voice Phenomenon is een proces waarmee overledenen communiceren met nabestaanden door middel van dagelijkse elektrische apparaten zoals een radio en televisie, vast te leggen op cassettedecks en videorecorders. Niet iedereen gelooft hierin, maar het was voor regisseur Geoffrey Sax een mooie aanleiding om een thriller te maken. 'White Noise' is het speelfilmdebuut van Sax, die vanaf de jaren zeventig series en tv-films regisseerde voor de Engelse omroepen. Hoofdrolspeler Michael Keaton kennen we vooral van de Batman-films van Tim Burton, waarin hij de stoere vleermuisman zelf speelde. Tegenspeelster Deborah Kara Unger is bekend uit David Finchers 'The Game' en uit 'Payback' met Mel Gibson.
comments powered by Disqus