YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
  •  Venom (2018)
  •  The Predator (2018)
  •  The Equalizer 2 (2018)
  •  Mission: Impossible - Fallout (2018) )


World Invasion: Battle Los Angeles leeftijd 12 geweld grof

0396

FILMTREND.NL Poster: World Invasion: Battle Los Angeles

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Jaar: 2011
Première: 21 april 2011
Distributeur: Sony Pictures Releasing
Genre: Actie, Science Fiction
Duur: 115 min.

Trailer Official Site


Sci-fi spektakel waarin een mariniersbataljon onder leiding van Aaron Eckhart strijdt tegen een buitenaardse invasie in Los Angeles

FILMTREND.NL Poster: World Invasion: Battle Los Angeles De derde lange speelfilm van de Zuid-Afrikaan Jonathan Liebesman toont de ruwe strijd met buitenaards tuig dat op het punt staat onze planeet volledig te koloniseren. De relatief korte loopbaan van Liebesman wordt gekenmerkt door wisselende successen. Liebesmans korte films werden de hemel in geprezen, maar zijn langere projecten konden nauwelijks de goedkeuring van critici en het publiek wegdragen. World Invasion is een soortgelijk lot beschoren. Het uitgangspunt en technische aanpak zijn uitermate interessant en ambitieus, maar daardoor ook bloedlink. De filmmaker wilde zich graag op hetzelfde niveau begeven van moderne oorlogsfilms als Black Hawk Down en Saving Private Ryan. Het idee was om World Invasion te benaderen als een in your face actiespektakel.


FILMTREND.NL Poster: World Invasion: Battle Los Angeles We volgen marinesergeant Michael Nantz (een op routine acterende Aaron Eckhart) die op het punt staat om zijn militaire carrière aan de wilgen te hangen. De aardbol wordt al jaren geteisterd door meteoorinslagen. Het lukt de officiële autoriteiten niet langer om de wereldbevolking voor het lapje te houden. In werkelijkheid blijken het aanvallen van buitenaards gespuis te zijn, dat onze planeet volledig wil koloniseren. Het Californische Los Angeles is het laatste stedelijk bolwerk dat de aliens moeten zien in te nemen. Het lot van onze planeet ligt in handen van de uitgebluste Nantz en zijn manschap. De mariniers moeten een onbekende vijand bestrijden en gooien er dan maar gelijk een heroïek staaltje patriottisme tegenaan.
comments powered by Disqus